NOVA GLORIA IN

Priprema pozor, vjenčanje! Novi broj Glorije IN donosi vodič kroz uzbudljivu sezonu svečanih evenata

Stiže nam sezona vjenčanja, pa je proljetno izdanje Glorije In posvećeno upravo tim slavljima ljubavi.

Prema predviđanjima insajdera iz industrije vjenčanja, 2022. godina bit će rekordna po broju sklopljenih brakova i svadbenih svečanosti u odnosu na zadnja dva desetljeća. Postpandemijske proslave ljubavi definitivno zaslužuju tulume o kojem će se dugo pričati, pa je proljetno izdanje Glorije In posvećeno upravo vjenčanjima.

U vodiču kroz svadbenu donosimo najljepše vjenčanice s revija i iz trgovina, svečane kombinacije za mladoženju, detaljan beauty plan za mladenku, prijedloge outfita za uzvanike, ali i intervju s mahericom za estetiku vjenčanja, zagrebačkom dizajnericom Ninom Blečić, vlasnicom brenda Pixy With Love.

Bilo da osmišljava izgled buketa, cvjetne ukrase za stolove ili tekst pozivnica, ta energična kreativka u svaki angažman unosi se sto posto, a rezultati su - očaravajući. Nina se isprofilirala u jednu od najtraženijih dizajnerica vjenčanja u Hrvatskoj, ali i ženu čija nas životna i poslovna priča inspirira. Naime, u pokretanje vlastitog biznisa prije sedam godina krenula je “od nule”, s diplomom kineziologije u džepu i troje male djece kod kuće, bez ikakva iskustva u pokretanju tvrtke, ali s puno entuzijazma i dobrih ideja, što je, tvrdi, na kraju jedino što vam doista treba.

Ovog ljeta planirate romantični vikend ili medeni mjesec? Jadranska obale je najljepši izbor, a Gloria IN donosi destinacije i hotele kao stvorene za - uživanje udvoje.

Želimo vam lijep vikend uz novi broj!

image

Nova Gloria In!

GLORIA IN
Linker
23. travanj 2024 13:32