Stiže nova Gloria IN

Nakit za vruće dane i potamnjelu kožu! Otkrivamo modni dodatak koji će postati pravi ljetni hit

Otkrijte kako izgleda nova sezona u režiji hrvatskih dizajnera, zašto su svi ludi za prugama i koji će modni dodaci postati – hit ljeta!

Koža potamnjela od sunca voli atraktivan nakit, pogotovo onaj kameleonskog karaktera, koji se može nositi kao narukvica, ogrlica ili ukras za gležanj. Gloria IN u novom broju predstavlja limitiranu ediciju modnih detalja brenda Cloud & Co. koje ćete moći nabaviti od 8. srpnja uz sljedeći broj Glorije. Kombinirajte sva četiri modela zajedno ili odaberite onaj koji se najbolje uklapa u kolorističku shemu vaše odjevne kombinacije.

image
Cloud&Co.

Razigrani ljetni stil dopušta šarmantni koloristički nered, a najljepši stvaraju pruge raznih boja, širina i smjerova, koje su preplavile torbe, haljine i kupaće kostime.

Istodobno elegantne, retro i otkačene, one su apsolutni hit sezone koji se može sjajno uklopiti i u dnevne i u večernje outfite. Novi broj donosi stilsku listu favorita za avanturistice, aktivistice, romantičarke i trendseterice, te modne kombinacije na tragu onih koje nosi njemačka influencerica Leonie Hanne.

image
AVALON.RED/AVALON/PROFIMEDIA

Retro stil nije u modi samo kad je u pitanju odjeća već i namještaj.

Zagrebačka dizajnerica Marija Stjepanović specijalizirala se za preuređenje fotelja iz 50-ih godina, koje su postale pravi hit u uređenju interijera, a osim toga dizajnira i proizvodi vlastiti namještaj u vintage stilu.

Ljeto je vrijeme za uživanje u morskim delcijama, a zagrebački chef Nino Đurina posebno za Gloriju IN pripremio je tri jela s mirisom mora koja nije teško spraviti kod kuće. Orada, losos ili hobotnica - koji je vaš podvodni gastro favorit? Gloria IN vam želi dobar tek i dugo, uzbudljivo ljeto!

image
Gloria IN
Linker
24. travanj 2024 15:14