Ne propustite

Modna transformacija zahtijeva samo malo truda, nekoliko odjevnih komada i par kapi pravog parfema

Novi broj Glorije In donosi najljepše jesenske komade od kože, savjetuje kako modnim konstrastima unijeti dinamiku u svoj ormar i otkriva što Mirna Medaković Stepinac, zvijezda serije „Bogu iza nogu” - ni u ludilu ne bi odjenula.

Ako ove sezone planirate uložiti u nekoliko odjevnih komada koji će vam služiti godinama, elegantni komadi od kože i njezinih imitacija koji ističu figuru i naglašavaju samouvjereni stav pravi su izbor! U trenu su trenutno dvije suprotnosti - glatka, sjajna i čvrsta koža te koža s reljefnom površinom.

Dok prvi tip nabolje dolazi do izražaja u minimalističkim odjevnim kombinacijama, posebno kad je riječ o odijelima i kompletima jakni i mini suknji, kožnati komadi s faldama, šavovima i naborima sjajan su izbor ženstvenih outfita u kojima glavnu ulogu ima - haljina.

Varljiva prognoza zahtijeva slojevito odijevanje, a podstavljeni prsluk sjajan je način da joj doskočite. Zahvaljujući njemu, spremni ste za sva sezonske iznenađenja, a Gloria In donosi četiri trendi kombinacije s ovim atraktivnim i trenutno veoma popularnim komadom u glavnoj ulozi.

Što ove sezone nosi Mirna Medaković Stepinac, zvijezda nove serije "Bogu iza nogu"?

Pred kamerama sve ono što privatno ne bi ni u ludilu, kaže kroz smijeh.

No bilo je zabavno, dodaje, zbog uloge uskočiti u leopard haljine, dekoltirane bluze i ostale stvarčice koje nikad neće pronaći put do njezinog ormara. Koji su to komadi koji u njemu dominiraju, tko su Mirnini omiljeni kreatori i koji modni citat glazbene ikone Dolly Parton obožava - otkrijte u novom broju!

image
GLORIA
Linker
19. travanj 2024 06:28