Mjesec darivanja

Meblo Trade slavi zajedno s Glorijom i daruje velik popust na namještaj i opremu za dom!

U današnjoj situaciji, kada prilika za slavlje baš i nema mnogo, tvrtka Meblo Trade se sa veseljem uključila u proslavu 27. rođendana magazina Gloria, sa 27 posto popusta na odabrani asortiman.

Meblo Trade je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom čiji ključ uspjeha je zasigurno ljubav prema interijerima i prema estetici te želja za otkrivanjem i predstavljanjem novih svjetskih trendova u dizajnu, stoga smo za sve čitatelje Glorije pripremili čak 8 kupona sa 27 posto popusta na odabrane brenove iz našeg asortimana.

image
MAB namještaj.
MEBLO TRADE

Za sve one koji su u potrazi za novom spavaćom sobom predlažemo MAB namještaj čiji odabir će donijeti u vaš dom novu razinu kvalitete, funkcionalnosti i dizajna te bajkovitog rješenja za opremanje gotovo svih prostorija doma.

Ova tvornica, smještena na sjeveru Italije, već dugi niz godina oduševljava izradom sigurnog namještaja, gdje, uz primjenu inovativnih tehnologija postižu vrhunsku kvalitetu i dizajn koji se uklapa u svaki dom.

image
Linija spavaćih soba Alples Medeja.
MEBLO TRADE

Tu je i linija spavaćih soba Alples Medeja koja je upravo idealna za opremanje turističkih soba, apartmana i kuća za odmor. Kod spavaće sobe Medeja moguće je birati između elemenata u bijelom drvenom dekoru, kombinacije drvenih dekora oskoruše i bijele te kombinacije bijelog drvenog dekora i bijele lak sjaj.

image
Madrac Sealy Nevada.
MEBLO TRADE

Nakon što odaberete spavaću sobu, red je da pronađete i odgovarajući madrac. Sigurno smo da će Sealy madraci, kao spoj udobnosti i podrške, svojom kvalitetnom izradom omogućiti višegodišnje sigurne i mirne snove. Uz najnovije tehnologije, vrhunski dizajn i kvalitetu materijala ovi madraci pružit će vam podršku i udobnost. Preciznost izrade i testiranja osiguravaju kvalitetu i dulji vijek trajanja, a samo dugogodišnje jamstvo daje sigurnost u kvalitetu i čvrstoću izrade.

image
Namještaj Connubia by Calligaris.
MEBLO TRADE

Slijedeći svoju misiju i tradiciju u izradi namještaja Connubia by Calligaris blagovaonice garancija su kvalitete, čvrstih vrijednosti i tradicionalnog dizajna koji ne zastarijeva. Glavne odlike ovog brenda s potpisom "Made in Italy" su funkcionalnost, estetika i prilagodba svakom prostoru.

Kombinacijom tradicije i avangarde te suvremene tehnologije i drevnog znanja, Connubia namještaj osvaja na prvu i omogućuje maksimalno uživanje tijekom zajedničkih druženja.

Maksimalna fleksibilnost, mnoštvo boja, različitih stilova i dimenzija svaki prostor uz Connubia namještaj postat će čarolija obasuta mirom i opuštanjem.

image
Nicoletti Home linija namještaja.
MEBLO TRADE

Nicoletti Home je svjetski poznati talijanski brend, sa više od 50 godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetnog ojastučenog namještaja. Ističu se uspješno kombinirajući dugu tradiciju izrade namještaja sa prepoznatljivom i svojstvenom etiketom "Made in Italy“, a nude širok asortiman sjedećih garnitura i fotelja u različitim dimenzijama, bojama i materijalima.

image
Stolić Numi iz programa Miotto.
FOTOGRAFIJE: MEBLO TRADE

Program Miotto predstavlja cjelokupni životni koncept koji objedinjuje trendove i stilove iz cijelog svijeta. Vrlo je profinjen u svojoj suštini i već na prvi pogled pobuđuje osjećaje bezvremenske privlačnosti i ljepote. Asortiman objedinjuje veliki raspon materijala, tkanina, sastava i dizajna, u svakom aspektu suvremenih, ali istovremeno i vrlo udobnih i privlačnih. Prekrasni oblici određuju Vaš prostor i odražavaju Vaš osobni stil koji će uz namještaj iz programa Miotto biti sofisticiran, skladan i profinjen.

Linker
19. travanj 2024 17:11