Gloria IN donosi

Lančana reakcija: Najjači modni adut sezone je torbica s metalnim karikama

U novom broju otkrijte koja će boja biti modni hit proljeća, zašto je torbica s lancem odlična investicija i kako su trenirke postale- i ostale - kraljice naših ormara!

Svi su ludi za sportskom elegancijom. Athleisure stil utemeljen je na miksanju udobnih komada s elegantnima, a bazu takvih odjevnih kombinacija čini sportska odjeća. Nova Gloria In donosi mali shopping vodič za kupovinu trenirke, te savjete kako u njoj biti istovremeno ležeran i chic. „Skinite” stil svjetskih modnih ikona kojima je omiljena kombinacija iza izlazak u grad trenirka + teddy bear kaput + torbica na lancu.

Dotični modni dodatak doživljava veliki povratak, a u trendu su torbice pastelnih nijansi. Ručke su napravljene od tankih ili debelih metalnih lanaca ili isprepleteni s tkaninom, a u Gloriji In pronađite najljepše primjerke iz dućana.

U novom broju upoznajte novu kraljicu crvenih tepiha- saudijsku glumicu Dinu Shahibi koja se proslavila ulogom u Netflixovoj hit seriji Archive 81. Dina njeguje iznimno ženstveni stil i - kao što su mnogi primijetili - prilično čedan za holivudske standarde.

Gloria IN donosi i vodič kroz sve pojmove iz riječnika jedne skintelektualke. Složenica engleskih riječi skin (koža) i intellectual (intelektualac) hit je izraz u svijetu kozmetike, a označava novu subkulturu kupaca, iznimno zahtjevnu i upućenu u beauty materiju, koja ne pada na lijepu ambalažu, tradiciju brenda ili slavnu osobu u reklamnoj kampanji, već je mogu impresionirati isključivo kvaliteta i učinkovitost. Skintelektualke provode sate istražujući kako efikasno, zdravo i ekološki osviješteno njegovati kožu, a ovo su teme o kojima bi sve znale i da ih probudite usred noći.

Uživajte u vikendu uz novi broj Glorije IN!

image

Nova Gloria IN!

GLORIA PRODUKCIJA
Linker
20. travanj 2024 12:33