SAMO U NOVOJ GLORIJI IN

Kad dame biraju tada je to skrojeno za uspjeh: Odijela od baršuna nove su koktel haljine

Kako je baršunasto odijelo postalo "must have", koje modne dodatke odabrati kad se temperature spuste i kako se modno pripremiti za blagdane - otkrijte u novoj Gloriji IN!

Pitate li dizajnere, glavni odjevni predmet sezone definitivno je odijelo. „Nema te haljine koja bi mogla parirati elegantnom, dobro skrojenom odijelu od fine tkanine”, davno je konstatirao Giorgio Armani čiji su modeli uvijek koketirali s muškim i ženskim modnim elementima. Strogi krojevi naglašenih ramena, no istodobno vrlo ženstveni, s faldama koje ističu bokove i od atraktivnih materijala tipa pliš, baršun i brokat apsolutni su hit sezone koji je već osvojio crveni tepih.

image

Baršunasta odijela hit su ove sezone, jedino što trebate je - odabrati svoju boju

PROFIMEDIA/GETTY IMAGES

Novi broj Glorije In donosi najljepša odijela sezone, koja se nose u svim prigodama - od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Sako su pri vrhu liste omiljenih odjevnih predmeta radijske i tv voditeljice Edine Pršić koja u Gloriji IN otkriva s kim rado razmjenjuje odjeću, zašto izbjegava kupovinu putem interneta, zašto nikad ne kupuje „na prvu” i što je na listi njezinih zimskih modnih favorita.

image

Edina Pršić, radijska i tv voditeljica

MARIO POJE

Božić je iza ugla, a u radionici dizajnerice keramike Marine Marinski upravo se dovršava kolekcija ukrasa za bor - kuglica i dropleta inspiriranih likovima iz bajke "Šuma Striborova". U Gloriji IN odaberite svoje favorite!

image

Desert Baked Alaska gastro blogerice Nine Mrvice

PRIVATNA ARHIVA

Zimska idila već vlada i na Instagramu gastro blogerice Nine Mrvice: u novom broju donosimo recepte za tortu Baked Alaska koja izgleda poput snijegom zametene padine, gingerbread keksa i čokoladnih zvjezida koje su sjajan uvod u blagdanski mjesec.

image
GLORIA IN

Nova Inica je na kioscima!

Linker
16. travanj 2024 07:15