nova gloria in

Jesen je stigla na police trgovina! Najromantičnije godišnje doba bit će u neodoljivim nijansama

Iako kalendarski i temperaturno ljeto još uvelike traje, na police trgovina stigle su jesenske kolekcije. Novi broj magazina Gloria IN donosi novitete koji vas čekaju u omiljenim dućanima.

Iako kalendarski i temperaturno ljeto još uvelike traje, na police trgovina stigle su jesenske kolekcije. Ima nečeg posebno romantičnog u njihovom zagasitom koloritu koji se slaže s bojama krošanja u rujnu i listopadu, a čak nas i nazivi nijansi (“boja vina”, “boja konjaka”, “zemljani tonovi”...) inspiriraju da zamislimo prohladnu jesensku večer provedenu u ugodnom društvu i - lijepom, udobnom jesenskom outfitu.

Ako ste ljubiteljica proljeća i proljetnih modnih motiva, dobra je vijest da se svojih omiljenih cvjetnih uzoraka nećete morati odreći ni kad drveće ogoli. Floralni printevi zagasitih nijansi, printani na podlogu istog ili sličnog tonaliteta, bit će veliki hit u novoj sezoni, a zbog minimalnog kontrasta između uzorka i podloge dojam im je gotovo monokromatski, što im daje dozu profinjenosti.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Uz haljinu takvog kolorita dovoljno je obuti visoke kožnate čizme i kratku kožnatu jaknu ili klasični bež baloner da bi se zaslužilo najviše stilske bodove. U ovom broju donosimo vam najljepše cvjetne kreacije za ranu jesen, kao i prijedloge s čim ih sve kombinirati te želimo uspješan početak nove sezone!

image
Gloria produkcija
Linker
16. travanj 2024 12:26