Samo u novoj Gloriji

Jelena Rozga još uvijek živi u strahu od muškarca koji ju je uhodio: ‘Prošla sam pravu agoniju, bojim se i dalje‘

Splitska pjevačica, koja obilježava 25 godina glazbene karijere, otkriva kroz što je sve prolazila zbog najnovijeg opsesivnog obožavatelja, je li u pandemiji razmišljala o promjeni karijere te kako se nosi s tračevima vezanim uz svoj ljubavni život.

Dugo vremena prošlo je otkako je glazbenica Jelena Rozga istupila u javnost dugim intervjuom. No, za novi broj magazina Gloria progovorila je o svemu - proslavi 25 godina karijere, bolesti od koje boluje te agoniji koju je prošla zbog vrebača koji ju je mjesecima uhodio. Našoj novinarki Dolores Tolić Rozga je otvorila dušu.

"S pjevačicom Jelenom Rozgom mnogo sam puta radila velike intervjue. Među ostalim, i 2011. kada je napunila Spaladium Arenu, što prije nje nije napravila nijedna glazbenica. Iako je povod našem posljednjem razgovoru proslava 25 godina karijere, teme o kojima smo razgovarale nisu nimalo vesele. Naime, Jelena mi je povjerila da već dulje vrijeme ima ozbiljnih problema sa srcem, kao i da je u prošloj godini, uz sve izazove pandemije, prošla pravu agoniju zbog muškarca koji ju je mjesecima uhodio", piše Dolores Tolić o priči s naslovnice.

Čitajte i: Ne propustite! Samo u novoj Gloriji darujemo vam 48 kupona za kupnju s popustima do čak 40 posto

Osim ekskluzivnog razgovora s Jelenom Rozgom, donosimo vam još niz zanimljivih i inspirativnih priča. Među takve svakako se ubraja i razgovor koji je Josip Jurčić vodio s Mirjanom Karanović.

Mirjanu Karanović upoznao sam prije gotovo dvadeset godina kada je kao prva srpska glumica u jednom hrvatskom filmu nakon Domovinskog rata snimala “Svjedoke” Vinka Brešana. Kroz dva desetljeća gotovo da se nije promijenila. Naravno, kao i svima nama, godine su nezaustavljive, ali ona je i dalje jednako otvorena, izravna u svojim stavovima i uvijek spremna boriti se za ono u što vjeruje. Takva je kada javno obznani da više neće glumiti uz kolegu Branislava Lečića, osumnjičenog za seksualno napastovanje, ali i dok priča o svojoj posljednjoj ulozi Mire Marković, supruge Slobodana Miloševića, u TV serijalu ‘Porodica’. Iako zbog toga nije uvijek najbolje prolazila u životu, na svako pitanje odgovara jasno i bez zadrške. Sugovornica za poželjeti.

image
Privatna fotografija

Marijana Mikulić je našoj Kristinki Šćavini ispričala sve o svojoj privatnoj borbi

S Marijanom Mikulić uvijek je zadovoljstvo razgovarati, jer je otvorena, topla osoba bez dlake na jeziku. Ovaj put pričale smo o temi koja je za nju posebno teška - njezinom dvoipolgodišnjem sinu Jakovu koji još ne govori, ne odaziva se na ime i nepoznate osobe ne gleda u oči, zbog čega mu je nedavno dijagnosticiran nespecificirani poremećaj u razvoju govora i razumijevanja. Zbog toga je upućen na logopedsku terapiju, na koju bi trebao doći na red za šest do devet mjeseci. Ogorčena dugim čekanjem, Marijana je prošlog tjedna objavila potresni post na Instagramu i ubrzo shvatila da je to tema koja muči brojne roditelje. Ova priča njezin je mali doprinos tome da se problem nedostatka stručnjaka za to područje što prije riješi.

image
Vedran Peteh/CROPIX

U novom broju Glorije svim čitateljima darujemo kupone s popustima do 40 posto u odabranim trgovinama. Sada je pravo vrijeme da počastite sebe ili voljene osobe nekom simpatičnom stinicom!

image
Gloria produkcija
GLORIA PRODUKCIJA

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

GUY PEARCE Ponovno u ulozi ljubavnika

VICE MIHANOVIĆ Intimni svijet kandidata za splitskog gradonačelnika

ROBERT TORRE Gubitnici su zanimljiviji od uspješnih ljudi

LJEPOTA Matea Parlov Koštro

MODA Ikona stila: Letizia od Španjolske

SPECIJAL: TURIZAM U HRVATSKOJ

FELJTON: VIVIENNE WESTWOOD Vječna buntovnica

Linker
15. travanj 2024 08:39