samo u novoj gloriji

Ekskluzivno iz Venecije! Tihana Lazović zadivila je svjetsku elitu i otkrila zašto je partnera Branislava Trifunovića ostavila doma

Filmski festival u Veneciji označio je povratak života kakav je bio prije korone, ali uz epidemiološke mjere - slavilo se i poziralo na crvenom tepihu, a među svjetskim zvijezdama bila je i naša glumica koja je oduševila ulogom u talijanskom filmu ‘Paunov raj’ te svojim odjevnim kombinacijama.

Glumica Tihana Lazović (30) predstavila je među svjetskom elitom svoj posljednji film “Paunov raj” (Il paradiso del pavone) redateljice Laure Bispuri, na 78. Mostri. Na festivalu u Veneciji naša glumica privukla je pažnju i njena odjevna kombinacija: nosila je atraktivni sako s dvorednim kopčanjem u boji fuksije, koji je otkrivao gola leđa, te hlače širokih nogavica domaćeg modnog brenda Lokomotiva, a američki Vogue uvrstio ju je na listu najbolje odjevenih zvijezda u Veneciji.

"Bila sam prilično opuštena, a hodanje crvenim tepihom baš je bio užitak. Ne znam zašto, ali na svjetskim festivalima sam opuštenija nego na domaćim", govori glumica čiji je raspored bio krcat.

image
Tihana Lazović u modnom brendu Lokomotiva
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Ako je suditi prema gužvi na crvenom tepihu u Veneciji, očekuje nas zanimljiva jesen. Naime, najveće holivudske zvijezde su se, kao u dobra stara vremena, okupile na 78. Mostri i pokazale svoje najjače adute. Među njima posebno je zasjala naša glumica Tihana Lazović, koja je u središte medijske pozornosti dospjela zbog uloge u talijanskom filmu ‘Paunov raj’. Strane medije oduševila je svojom pojavom i atraktivnim odjevnim kombinacijama, a nama je dopustila da ekskluzivno za Gloriju popratimo njezine pripreme za crveni tepih", kazala je Alenka Ostrihon glavna urednica svih Glorijinih izdanja.

Josip Jurčić donosi ekskluzivnu priču s Tihanom Lazović

Tihanu sam upoznao 2015. kada je zabljesnula na filmskom festivalu u Cannesu, pratio sam je godinu dana kasnije kada je bila odabrana u društvo najboljih mladih europskih glumaca na Berlinalu, a sada sam je gledao kako uživa na svjetskoj premijeri svojeg novog filma ‘Paunov raj’ na 78. filmskom festivalu u Veneciji. Sudjelovanjem na Mostri pokorila je slavno ‘sveto trojstvo’ filmskih festivala. A pritom je ostala ista - zabavna, razigrana i beskrajno talentirana te ne namjerava stati. Nema sumnje da ćemo se vrlo brzo družiti i na nekom novom filmskom festivalu.

image
Josip Jurčić i Tihana Lazović
VEDRAN PETEH/CROPIX

Damir Leljak razgovarao s Darkom Perićem, zvijezdom megapopularne 'Kuće od papira'

Budući da na ovogodišnjem TV festivalu u Monte Carlu nije bilo novinara iz regije, jer mnogi su odustali zbog pandemije, lijepo je bilo čuti nekoga tko govori poznatim jezikom. Bio je to srpski glumac Darko Perić, zvijezda španjolskog serijala ‘Kuća od papira’, koji nerado daje intervjue za medije s ovih prostora. No, s nama je ipak podijelio mnoge zanimljivosti iz profesionalnog i privatnog života, prisjećajući se s nostalgijom i odrastanja u bivšoj Jugoslaviji. Darko je vrlo simpatičan i duhovit, vizualno dojmljiv i originalan, a kako je serijal u kojem glumi popularan u cijelom svijetu, ne čudi što je privukao najveću pozornost medija i obožavatelja koji su se trgali za fotografiju s njim.

image
Damir Leljak i Darko Perić
GLORIA PRODUKCIJA

Dolores Tolić donosi komadić obiteljske priče Tisje Kljaković Braić

Sigurna sam da ne postoji bračni par koji se barem jednom nije prepoznao u karikaturama Tisje Kljaković Braić: zahvaljujući originalnim ilustracijama na temu vlastitog braka splitska umjetnica već je četiri godine hit, a ona i suprug u međuvremenu su mnogima postali primjer para koji se sjajno nosi s izazovima suživota. Uoči njezine retrospektivne izložbe u zagrebačkim Klovićevim dvorima te izlaska nove knjige ilustracija ‘Oni2 - Ljubavna priča se nastavlja’, Tisja i njezin suprug Igor otkrili su nam koliko su slični svojim junacima, kako održavaju romansu nakon 12 godina braka i s dvoje djece te je li njihov brak doista - idealan.

image
Dolores Tolić
GLORIA PRODUKCIJA

Ove i mnoge druge zanimljive priče možete pronaći u novom broju magazina Gloria, koji je na kioscima od četvrtka 9. rujna. Uz Gloriju darujemo vam i kupone s popustima do 60 posto na namještaj, kućanske aparate i ostalu opremu za dom koju možete pronaći na jednom mjestu - u najvećem centru za namještaj i opremanje doma u regiji, Family Mallu!

image
PRODUKCIJA GLORIA

ABBA: Povratak fantastične četvorke

PRINCEZA MAKO: Bez miraza u obećanu zemlju

LJUBAVNI ŽIVOT ODRASLIH: Bračne zavrzlame bivših nogometnih reprezentativaca

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Puno kolagena, malo bora

PRED OGLEDALOM: Nikolina Kovačević

BEZ BRIGE S DIJANOM: Psiholog Igor Mikloušić o potrazi za srodnom dušom

IKONA STILA: Kirsten Dunst

STIL ŽIVOTA: Priručnik za nastavnike

SANJA BRITT JUSIĆ: Moja oaza u dolini Neretve

KUHINJA: DARIJAN IVEZIĆ: S okusom i mirisom Slavonije

PUTOVANJE: UZBEKISTAN: Marin Soljačić na čarobnoj postaji Puta svile

FELJTON: JEAN-PAUL BELMONDO: Odlazak ikone francuskog i svjetskog filma

Linker
19. travanj 2024 06:48