Samo u novoj Gloriji!

Druga žena: Melania Trump završava veliku inventuru u Bijeloj kući i sprema se za novi život

Dok pakira namještaj, umjetnine i osobne stvari što ih je skupila u četiri godine koje je provela kao prva dama, supruga Donalda Turmpa nestrpljivo čeka povratak ‘normalnom’ životu te priprema facelifting svojih dvora na Floridi - svih 126 soba i 33 kupaonice. Kako zapravo izgleda dom Trumpovih i gdje se nalazi, čitajte u novoj Gloriji!

Kraj godine idealna je prilika da napravimo inventuru svog života, podvučemo crtu i iskreno se zapitamo koliko smo zadovoljni onim što nam se dogodilo u proteklih 365 dana. O.K., vjerojatno je za mnoge od nas pandemijska godina bila posebno izazovna, puna stresa i ograničenja pa mnogi s nadom čekaju 2021., kada bi nam trebalo biti bolje. Na te čežnje nije imuna ni uskoro bivša prva dama Amerike, Melania Trump, o čijoj su se budućnosti ovih dana raspisali vodeći svjetski mediji. Unatoč gubitku te titule, Melania ne tuguje, već s veseljem preuređuje Trumpove dvore na Floridi i jedva čeka neki drukčiji život.

U ljudskoj je prirodi vjerovati da će nam budućnost donijeti bolje dane, a do tada moramo ostati odgovorni i brinuti se o sebi i o svojim bližnjima. Starijima posvetite pažnju, barem preko telefona, s djecom pravite kolače prema receptima iz naše blagdanske kuharice ili izradite ekološko božićno drvce prateći upute Glorijine majstorice, glumice Ana-Marije Percaić.

image
Ostvarite sve svoje želje!
GLORIA PRODUKCIJA

Za blagdanski shopping i poneku sitnicu ispod bora vjerujem da će vam dobro doći kuponi s popustima iz Avenue Malla. Ovi blagdani jesu drukčiji, osjetite ih i zapamtite. U nadi da se ovakvi kakvi jesu više neće ponoviti.


image
DARKO TOMAS/CROPIX

Kruno Petrinović otkriva nam lijepu priču o velikoj bratsko-sestrinskoj ljubavi

Sljemenski treninzi bili su pravo osvježenje za najboljeg hrvatskog skijaša Filipa Zubčića jer austrijska i talijanska skijališta, na kojima inače trenira, ove su godine pusta - nema rekreativaca, zatvoreni su svi restorani, barovi, hoteli i pansioni. Premda je Crveni spust bio otvoren samo za njegov trening, brzo se pročulo da na njemu trenira jedan od najboljih svjetskih skijaša ove sezone pa su Zubu na silasku sa žičare čekali veliki i mali obožavatelji kojima je podijelio autograme i fotografirao se s njima za uspomenu. Iz prikrajka je sve to pratila njegova sestra Tamara, koja brata ove sezone posvuda prati i najveća mu je podrška. Ljepšu priču o bratsko-sestrinskoj ljubavi teško je i zamisliti.

image
PRIVATNI ALBUM

Josip Jurčić iz prve je ruke doznao zašto je Connie Nielsen odabrana biti Wonder Woman

- Dajte meni, ja sam stručnjakinja za selfieje - zafrkantski mi je rekla holivudska glumica Connie Nielsen, zvijezda filma ‘Wonder Woman 1984’, vidjevši kako sam nespretan dok sebe i nju pokušavam uloviti u kadar. I nije lagala, s dva-tri elegantna poteza preuzela je kontrolu nad mojim mobitelom i fotografirala nas puno bolje nego što bih ja ikada mogao, ostavivši tako još jednu ugodnu uspomenu na intervju tijekom kojeg se pokazala kao vrlo otvorena, elokventna i simpatična osoba.

image
CROPIX

Karmen Miletić donosi nam 'highlighte' s najnovijeg Gloria osobno panela

Gloria osobno, videoformat pokrenut početkom godine, unatoč svim izazovima uspio je šest puta okupiti za okruglim stolom osobe iz različitih sfera društvenog života i otvoriti rasprave o društveno važnim temama. Putovali smo od Zagreba do Rijeke, Splita i Osijeka, rušili tabue otvoreno govoreći o zlostavljanju i razvodima, ali i uživali u ležernim razgovorima o ljepoti ili gastronomiji. Godinu smo zaokružili razgovorom o Adventu, darivanju i optimizmu u zagrebačkom hotelu Amadria Park Capital, a naši gosti ovaj put su bili pjevačica Nina Badrić, bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović i - prvi put jedan muškarac - dizajner nakita Nenad Sovilj. Moderatorica u ovoj žustroj raspravi bila je, kao i uvijek dosad, voditeljica Barbara Kolar koja je iz gostiju ‘izvukla’ sve o darovima koji ih vesele i o tome kakvoj se budućnosti nadaju u 2021.

image
Gloria

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

SNJEŽANA POLIĆ Učiteljica koja donosi nadu

MONIKA HERCEG Književnica iz nužde

MARTINA BIENENFELD Ženska snaga zagrebačkog Adventa

ANA-MARIJA PERCAIĆ Moje božićno drvce

KUHINJA: MLADEN ROŽANIĆ Zdravica za mojih šest kćeri

PUTOVANJE: KRISTINA BURJA Dizajnerica u Milanu

FELJTON: DOLLY PARTON Pjevačica zlatnog glasa i zlatnog srca

Linker
24. travanj 2024 01:04