Ljeto u bojama

Barbike nastupaju! Otkrijte kako je film o slavnoj lutki pokrenuo novi modni trend

Ljeto je savršeno godišnje doba za stilske pothvate u Barbie stilu kojima smo posvetili naslovnicu i temu u novom broju Glorije IN.

Iako su prošle 63 godine otkako se rodila Barbara Millicent Roberts, niti jedna druga lutka nije uspjela dosegnuti njezinu popularnost. Lijepa plavuša, u javnosti poznatija kao barbika, osvojila je srca i sobe djevojčica diljem svijeta, a njezin talent da se prilagodi svakoj generaciji i društvenom trendu (tijekom godina je mijenjala baš sve - od boje kose i kilaže do profesije i ljubavnog statusa) omogućila joj je status najsjajnije zvijezde u svijetu igračaka. Stoga ne čudi veliki interes javnosti za film “Barbie” koji u kina stiže sljedeće godine.

Slavnu plavušu glumi Margot Robbie, dok je uloga Kena pripala Ryanu Goslingu, a već prve fotografije sa seta - njih dvoje, odjevenih u koordinirane ružičasto-žute outfite - izazvala je oduševljenje. Ali i novi modni trend baziran na tonama ružičaste boje i simpatičnom koketiranju s kičem.

Ljeto je savršeno godišnje doba za stilske pothvate u Barbie stilu kojima smo posvetili naslovnicu i temu u novom broju Glorije IN.

Novi broj donosi i prijedloge modnih kombinacija inspiriranih najpopularnijim ljetnim destinacijama: otkrijte čari plavo-bijelih lookova koje su stilska posveta ljepotama Mediterana, tropske printeve koji asociraju na egzotična otočja i komade zemljanih tonova u safari - stilu. Ljeto pršti bojama i kad je kozmetika u pitanju, a u novom broju otkrijte koje tri nijanse dominiraju beauty paletama.

U novoj Inici čekaju vas svi najsočniji ljetni trendovi na jednom mjestu!

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
26. ožujak 2024 22:00