Kolekcijom slavi obline

Victoria Beckham oduševljena novim trendovima: ‘To je staromodan stav, želja da budemo jako mršave‘

Kolekciju za oblikovanje tijela VB Body osmislila je kako bi slavila žensko tijelo s oblinama.

Dizajnerica i poznata Spajsica Victoria Beckham oduvijek je poznata po svojoj vitkoj liniji koju održava godinama, a nedavno je njezin suprug David Beckham otkrio da njegova Vicky svaki dan jede isto jelo već 25 godina - ribu na žaru i povrće kuhano na pari.

Iako je ljubiteljica ultra vitkog izgleda, Victoria je u novom intervjuu za britansko izdanje Grazie kazala da je želja za mršavošću vrlo staromodni način razmišljanja te sada shvaća da žene danas žele imati obline. Upravo s tom mišlju na pameti stvorila je i novu kolekciju za oblikovanje tijela VB Body koja, kako kaže, posebno dobro izgleda na zaobljenim tijelima.

"To je staromodan stav, želja da budemo jako mršave. Mislim da žene danas žele izgledati zdravo i imati obline. Žele imati sise i guzu", izjavila je dizajnerica, poziravši za naslovnicu poznatog časopisa u komadima iz svoje nove kolekcije.

Čitajte i: Victoria Beckham lansirala novi trend: Monotonim obrocima pribjegavaju i ove zvijezde

Žene 'posjeduju' svoje tijelo

Majka četvero djece rekla je da u Miamiju ima puno žena s oblinama, gdje ona i David žive zbog njegovog suvlasništva u Inter Miami CF. Rekla je da te žene "stvarno posjeduju svoje tijelo" i pokazuju ih s puno samopouzdanja, a njihov stav i stil Victoria opisuje kao vrlo oslobađajuć.

Dodala je da joj se kao majci sviđa što je njezino najmlađe dijete, kći Harper, živi u blizini žena koje slave svoje tijelo i obline i uživaju u tome kako izgledaju.

Također je sugerirala da njezina kolekcija VB Body pomaže ženama da imaju zaobljeniju figuru, s gusto pletenim dizajnom koji stvara laskavu siluetu.

Linker
18. travanj 2024 05:43