Ecija Ojdanić
 Darko Tomas / Hanza Media
Trud se isplatio

Nakon nove frizure, ponovno pod režim: Ecija Ojdanić zapalila društvene mreže fotkom trbušnjaka

Nakon što je između proba, planiranja godišnjeg odmora i svih drugih obaveza ipak našla vrijeme za odlazak k frizeru, domaća glumica vratila se mnogima omraženoj fizičkoj aktivnosti - trčanju, kojim, između ostalog, već godinama održava vitku liniju.

Nije novina da domaća glumica Ecija Ojdanić održava formu redovitim vježbanjem, a posljednja njezina objava na Instagramu izazvala je lavinu oduševljenih reakcija njezinih obožavatelja.

"Prije probe i puta, jutro u Maksimiru", napisala je Ecija, podijelivši opuštajući trenutak u najvećeg zagrebačkom parku. Odjevena samo u topić, tajice i tenisice, s dodatkom šilterice, glumica je otkrila trbušnjake koji su mnoge bacili "u trans".

"Svaka čast, perfektna linija", "Wow, koji trbušnjaci", "Svaka čast na upornosti", bili su neki od komentara na njezinu fotografiju.

Prije nego se vratila svakodnevnim obvezama poput proba i planiranja godišnjeg, Ecija se počastila novom frizurom u omiljenom salonu i otkrila da joj je to savršeni način opuštanja.

"Između proba, planiranja ljeta, gostovanja, ljetovanja i čitanja vijesti o broju zaraženih, anestetski odlazak frizeru. Pomogne, barem na kratko", napisala je ispod fotografije nove frizure koja joj odlično stoji.

U nedavnom intervjuu za magazin Gloria, u kojem nam je otkrila i recept za slasni gulaš od hobotnice, otkrila je da je tijekom godina bila na raznim dijetama, ali nije ih uspjela održati dok nije shvatila da je problem s kilogramima - u glavi.

"Kada sam se posložila kao osoba, žena, supruga i glumica, nestali su i problemi s viškom kilograma. Meni je prehrana vezana uz emocije: jedem kada sam tužna, jedem kada sam sretna, kada sam nervozna... Priuštim si jednom tjedno da pojedem sve što mi srce poželi, ali ubrzo se vraćam natrag u tračnice", istaknula je glumica.

Čitajte i:

Ecija Ojdanić dugo je muku mučila: 'Shvatila sam da je problem s kilogramima - u glavi'

Poznata glumica oslobodila se 'dugogodišnjih okova': Uz poseban režim uspjela je smršavjeti 18 kilogram

Jelena Dokić: Od depresije ju je spasio dečko, a svojoj snažnoj volji može zahvaliti što je skinula 60 kg

Izgubila je gotovo 50 kilograma i oduševila izgledom! Čemu još pjevačica duguje ljepotu?

Dobili bitku s kilogramima: Pet najvećih transformacija slavnih osoba koje su sve ostavile bez daha

Linker
18. travanj 2024 17:57