Getty Images for NARAS
Mrzi vježbati

Mrzi vježbati pa je bila na posebnom režimu: Adele je u samo šest mjeseci izgubila 20 kilograma

Svi su ostali u šoku kada su u medijima osvanule nove fotografije britanske pjevačice Adele koja je u samo šest mjeseci smršavjela 20 kilograma. Iako je postići takvu figuru u tako kratkom roku iznimno teško, a njezina fitness trenerica otkrila je da je prehrana imala najveću ulogu u mršavljenju.

Britanska pjevačica Adele (31) uspjela je u samo šest mjeseci skinuti čak 20 kilograma zbog čega se već danima priča o njoj. Iako je mnoge fanove iznenadila novim izgledom, gubitak kilograma pripisuje samo pravilnoj prehrani, ne i vježbanju. Prema pisanju stranih medija, Adele je angažirala fitness trenericu Camilu Goodis kako bi joj pomogla doći do vitke figure.

Iako u Camilinoj biografiji piše da se fokusira na pilates vježbe za jačanje središnjeg dijela tijela, trenerica je otkrila da režim slavne glazbenice uključuje 90 posto prehrane, a tek 10 posto fizičke aktivnosti jer pjevačica "ne voli vježbati". Trenericu je Adele upoznala preko Ayde Williams, supruge glazbenika Robbieja Williamsa.

ANGUILLA, UNITED KINGDOM  -   *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - *DO NOT USE UNLESS FEE AGREED* *PICTURES TAKEN ON 02 JAN 2020*

British Singer Adele shows off dramatic weight loss while pictured with Harry Styles and Tv presenter James Corden on Holiday together in Anguilla!

The superstar singer was seen at Blanchard's beach shack on Meads Bay beach along with her security guard and a large group of friends, the group had lunch together and sang songs until sunset. 

Adele looked in great spirits as she enjoyed drinks on the beach and showed off her slimmer figure in pattern dress and red Neck scarf!

BACKGRID UK 7 JANUARY 2020, Image: 491449260, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JOE BROWN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
JOE BROWN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Dugo sam trenirala Aydu i jednom je Adele bila u Robbiejevoj kući pa smo neko vrijeme zajedno vježbale. Mislim da ne voli vježbati, ali promijenila je životni stil i vjerujem da je za gubitak kilograma najviše zaslužna prehrana", rekla je Goodis. No, prema nekim izvorima bliskim pjevačici, Adele je angažirala i fitness gurua Joea Wicksa te celebrity trenera Daltona Wonga pa vježbanje nije u potpunosti isključeno.

"Adele je predano vježbala mjesecima. U tajnosti je u svome domu radila na sebi i svom izgledu. Ona je tip osobe koja ne voli vježbati pred drugima, u velikim grupama i u javnim teretanama. Zato je trenere angažirala kod kuće. Isto tako, vježbala je prateći razne videe na online kanalima", ispričala je jedna od njezinih prijateljica. Što se tiče prehrane, izbacila je šećere i počela slijediti Sirtfood dijetni režim, baziran na biljnoj hrani, a navodno pomaže potisnuti apetiti i aktivirati "gen mršavosti".

*NO WEB UNTIL 1800 BST 25TH OCT PREMIUM EXCLUSIVE*  Adele is seen with her new look, looking slim and athletic at Drake birthday party celebration In Hollywood.
23 Oct 2019, Image: 478850397, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: iamKevinWong.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia
iamKevinWong.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Adele se godinama mučila s viškom kilograma, ali je uvijek davala do znanja da njezin izgled nema nikakve veze s njezinom pjevačkom karijerom i da bi se svi trebali više fokusirati na njezin glas i pjesme, manje na njezine kilograme. Ipak, propali brak s poduzetnikom Simonom Koneckijem bila je "kap koja je prelila čašu" i potaknula da ju da napravi velike promjene u životu.

Linker
20. travanj 2024 07:32