za tijelo i um

Pokloni za Vas: Za kraj godine, poklonite si luksuzni spa užitak u vlastitoj kupaonici

Kad ste već primorani biti u kući, zašto ne biste napravili spektakl i vlastitu kupaonicu pretvorili u glamurozne toplice u kojima se odvija nevjerojatni makeover - lica, tijela i duše. Ovi raskošni proizvodi pomoći će vam da se nagradite onako kako zaslužujete.

Protekla godina bila je kaotična i neočekivana te nas je naučila da se trebamo okrenuti pravim vrijednostima i ljudima koje volimo. Usporeni blagdani koji nas očekuju prava su prilika da vrijeme provedeno u toplini svog doma iskoristimo za užitke, podizanje samosvijesti i maštanje o nekim boljim vremenima.

Tijekom blagdana, nemojte zaboraviti i sebe nagraditi poklonom koji će pomoći da se osjećate udobno u svojoj koži i kod kuće napravite malu spa oazu u kojoj možete uživati sami, ili s ukućanima.

Donosimo mali vodič uz koji ćete kupaonicu lako pretvoriti u prestižne toplice u kojima ćete svoje slobodno vrijeme iskoristiti do maksimuma.

PRIPREMITE TEREN

Prije spa tretmana, kupaonicu dobro očistite i napunite mekanim ručnicima. Pripremite opuštajuću, sporu glazbu, idealnu za sjetno maštarenje i opuštanje tijela i uma. Zatim upalite mirisnu svijeću ili difuzor te objavite ukućanima da ćete idućih sat vremena iskoristiti - za sebe.

NAORUŽAJTE SE 'SPA DODACIMA'

Udobne šlapice, traka za kosu i ogrtač od frotira pomoći će vam da uskočite u 'spa raspoloženje'. Ne zaboravite na vrč s vodom i narezanim limunima, kako bi svako toliko tijelo hidratizirali iznutra.

ODBACITE STARO

Za početak tretmana odaberite piling, kojim ćete se riješiti odumrlih stanica kože i negativnih emocija. Nježnim pokretima masirajte tijelo i lice, a pri pranju kože, dobro izmasirajte vlasište. Kad isperete piling s tijela te odgovarajući piling s lica, osjećat ćete se kao da vam je netko skinuo teret s leđa, a cirkulacija će vas, zbog masaže, 'vratiti u život'. Zapamtite, tijelo i lice uvijek masirajte odozdo prema gore.

image
Uzmite vrijeme za sebe i opustite se u ugodnoj atmosferi vašeg doma.
L‘OCCITANE

UŽIVAJTE U RASKOŠNIM MIRISIMA

Mali spa trik koji koriste brojne beauty influencerice vrlo je jednostavan. Za 'posebne tretmane' čuvajte nešto luksuzniji gel za tuširanje i mlijeko za tijelo, potpuno drugačiji od onih koje koristite svaki dan. Neka vas miris te 'posebne kolekcije' uvijek podsjeća na lijepe trenutke opuštanja.

DRŽITE SE PRAVILA

Maska ništa ne znači ako je na licu ili kosi ne ostavite dovoljno dugo. Nakon pilinga, nanesite masku na lice i masku na kosu, pojačajte glazbu i plešite dok čekate da čudesni sastojci odrade svoj posao. Za one s manje energije, nije loše opustiti se u kupki dok djeluje maska, uređivati stopala i mazati lak na nokte ili se opuštati uz omiljenu seriju.

POSVETITE SE ZANEMARENIM PODRUČJIMA

U svoj kućni spa program svakako uvrstite i vrijeme za zanemarena područja, kojima inače ne posvećujete previše pažnje. Područje oko očiju nagradite specijaliziranom maskom za taj dio lica, na usnama napravite piling, zanoktice i nokte premažite hranjivim uljem, a obrve i trepavice ricinusovim uljem - za brži rast.

OPUSTITE SE

Na kraju tretmana, nemojte samo izletjeti iz kupaonice. Sjednite u ogrtaču 5 minuta, uživajte u mirisu svijeće, i duboko dišite.

Revitalizirajuća maska s dinjom za lice i područje oko očiju, 6ml, L'Occitane, 36,10 kuna

image
L'Occitane maska za područje oko očiju.
L‘OCCITANE

Opuštajuća svijeća, 140 g, L'Occitane, 176,70 kuna

image
L‘occitane opuštajuća svijeća.
L‘OCCITANE

Krema za stopala s karite maslacem, 30 ml, L'Occitane, 64,30 kuna

image
L'Occitane krema za stopala.
L‘OCCITANE

Pjenušava kupka Karite, 500 ml, L'Occitane, 200,80 kuna

image
L'Occitane pjenušava kupka s karite maslacem.
L‘OCCITANE

Mirisno mlijeko za tijelo Neroli i Orhideja, 245 ml, L'Occitane, 192,80 kuna

image
L'Occitane luksuzno mlijeko za tijelo.
L‘OCCITANE

Bademov hrskavi muesli piling za tijelo, 15 g, L'Occitane, 36,10 kuna

image
L'Occitane hrskavi piling.
FOTOGRAFIJE: L‘OCCITANE

Maska za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, 200 ml, L'Occitane, 224,90 kuna

image
L'Occitane maska za kosu.
L‘OCCITANE

Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice, 7.5 ml, L'Occitane, 112,40 kuna

image
L'Occitane ulje za njegu noktiju i zanoktica.
L‘OCCITANE
Linker
20. travanj 2024 13:34