šalabahter za dar

Oduševite ga: Najbolji božićni pokloni za njega, po tipovima muškaraca

Kako mu kupiti poklon koji neće završiti u nekoj zaboravljenoj ladici već postati vjerni suborac vašeg muškarca u ludoj svakodnevici koju nam donosi život? Ne brinite, imamo fantastične prijedloge koji će vam olakšati potragu, bilo da želite daškom božićne čarolije razveseliti sportaša, šminkera, bradonju ili studenta.

Muškarci vole misliti da su jednostavni kad su u pitanju pokloni, no zapravo je upravo za njih najteže kupovati. U čestom scenariju, već su kupili sve što im je potrebno, a u još češćem - govore da im pokloni ništa ne znače i predlažu da preskočite darivanje. Ipak, lijep znak pažnje itekako ih može razveseliti, pogotovo kad je riječ o proizvodu za koji ni sami nisu znali da im je potreban, a koristit će ga tijekom cijele godine, i kasnije možda i sami kupiti.

Kako bi vam pomogli da odaberete poklon za supruga, dečka, kolegu, brata ili tatu, koji će zaista koristiti, raščlanili smo muškarce po tipovima i pronašli idealne božićne darove za svaku skupinu.

POKLON ZA BRADONJU

Muškarac koji se ponosi svojom bradom bit će itekako zahvalan kad u lijepo upakiranom paketu ispod bora, uz craft pivu ili duhovitu čestitku, pronađe proizvod za njegu brade - pogotovo onaj koji još nije iskušao. Toaletna voda tajanstvenog, muževnog mirisa, koju neće nositi svaki drugi muškarac u uredu, još je jedan odličan izbor.

Višenamjenski balzam Cade, 75 ml, L'Occitane, 152 60 kuna

Ako darujete muškarca s kojim ste u vezi, ovaj će proizvod biti poklon i za vas, i za njega! Bodljikavi poljupci postaju stvar prošlosti uz višenamjenski balzam s uljem divlje šmrike i karite maslacem. Ovaj mali čudotvorac olakšava precizno brijanje (čitajte: kreairanje brade kakvu si je vaš dragi zamislio) te hidratizira kožu na kojoj lako može doći do crvenila zbog tretiranja britvicom. Može se nanositi i prije, i za vrijeme i nakon brijanja, a pruža maksimalan osjećaj ugode. Jesmo li spomenuli i da miriši fantastično?

image
L'Occitane višenamjenski balzam
L‘OCCITANE

Eau de Toilette Eau des Baux, 75 ml, L'Occitane, 406, 60 kuna

Senzualan, muževan i pomalo retro - spoj toplih nota cedrovine i tajanstvenog mirisa tamjana vašeg će bradonju u trenu u mislima pretvoriti u junaka nekog poznatog vintage filma te (za promjenu) privući mu komplimente koji nemaju veze s njegovom bradom. Ovaj tajanstven miris ima i kul priču - inspiriran vitezovima sela Les Baux de Provence, njihovom snagom i hrabrošću, ovaj miris je senzualan i tajanstven spoj cedrovine i tamjana. Eau de Toilette Eau des Baux izvrstan je miris za samopouzdanog, misterioznog i senzualnog muškarca koji je staložen i u potrazi za novim avanturama.

image
Eau de Toilette Eau des Baux
L‘OCCITANE

POKLON ZA SPORTAŠA

Tražite li poklon za sportaša u vašem životu, prvo mu se pokušajte 'uvući u glavu' i razmišljati na njegov način. Što bi moglo biti praktično i jednostavno za korištenje, a opet sadržavati efekt iznenađenja koji će mu razvući lice u osmijeh kad otvori poklon? Kvalitetna zaštitna maska njegovog omiljenog sportskog brenda ili vunena kapica odličan su izbor, a ako želite misliti 'van kutije' i pokloniti nešto u čemu će istinski uživati nakon trčanja, planinarenja ili dobrog treninga te se u potpunosti opustiti, predlažemo kozmetičke proizvode idealne za muškarce koji su uvijek u akciji i 'jednom nogom' u sljedećoj avanturi.

Balzam Petit Remedy, 100 g, L'Occitane, 281 kuna

Kladimo se da ćete ovog malog 'čarobnjaka' u žutoj limenci i vi posuđivati od svog dragog. Multifunkcionalan proizvod koji ne sadrži umjetne sastojke spaja desetak proizvoda u jedan pa se koristi za njegu lica, usana i ruku, štiti od suhog zraka i hladnog vremena, njeguje i umiruje nosnice iziritirane alergijom ili hunjavicom, umiruje kožu nakon brijanja, vraća vlagu dehidriranom licu, kroti neposlušne obrve, a zanoktice dovodi u red. Uz sve to - praktičan je i bez problema stane u svaku sportsku jaknu.

image

Balzam Petit Remedy
L‘OCCITANE

Energizirajući fluid za lice Cade, 50 ml, L'Occitane, 240 kuna

Za muškarca koji ne voli provoditi puno vremena u kupaonici, a često je izložen vjetru, suncu i znoju, 'brzinski fluid za njegu lica s maksimalnim učinkom' mogao bi postati apsolutni go-to proizvod. U praktičnom pakiranju, popularni hidratantni fluid za lice Cade vraća koži energiju i pomaže smanjiti višak sebuma. Drugim riječima - uklanja mastan sjaj, a daje zdrav i blistav izgled dostojan jednog sportaša.

image
Energizirajući fluid za lice Cade
L‘OCCITANE

POKLON ZA ŠMINKERA

On je uvijek uredan i pomno dotjeran, a kozmetički proizvodi nisu mu nepoznanica. Muškarac koji voli ulagati u svoj izgled bit će oduševljen idejom da ste prepoznali njegovu ljubav prema ritualima koji vode do onog fantastičnog osjećaja ugode u vlastitoj koži te ga iznenadili novim proizvodom koji će se idealno uklopiti u galeriju u kupaonici. Uz bocu finog vina, neka ga ove godine pod jelkom dočeka poklon koji će mu priuštiti pravi spa feeling.

Balzam nakon brijanja Eau de Cedrat, 75 ml,L'Occitane, 212,80 kuna

Glatka i njegovana koža ovom je muškarcu izuzetno važna - balzam nakon brijanja koji licu daje osjećaj neodoljive mekoće i ostavlja decentan i osvježavajuć miris, oduševit će ga na prvu. Obogaćen hidratizirajućim biljnim glicerinom i okrepljujućim ekstraktom breze, balzam Eau de Cedrat trenutno pomaže hidratizirati kožu i umiriti kožu nakon brijanja, smanjiti osjećaje iritacije i zategnutosti kože nakon brijanja, okrijepiti i zaštititi kožu od agresivnih čimbenika iz okoliša. Ukratko - ovaj je balzam prava 'win win' situacija.

image

Balzam nakon brijanja Eau de Cedrat
L‘OCCITANE

Booster za noćnu njegu lica, 30 ml, L'Occitane, 473, 80 kuna

On voli luksuz, a u svijetu kozmetike ne postoji ništa luksuznije od boostera za noćnu njegu, upakiranog u profinjenu bočicu. Muškarac koji je izuzetno zaposlen cijenit će moć ovog malog beauty junaka koji 'svoj posao' obavlja noću, dok njegov vlasnik čvrsto spava. Inovativna formula ulja u serumu dvostruka je tekstura koja se savršeno stapa s kožom, a sadrži eterično ulje smilja, poznato po pomlađujućim svojstvima, uhvaćeno u zlatne kapsule te ekstrakt mažurana koji pomaže probuditi kožu i akmelu (Acmella Oleracea), ekstrakt poznat po trenutnim zaglađujućim svojstvima, u moćnom serumu.

image
Booster za noćnu njegu lica
L‘OCCITANE

POKLON ZA STUDENTA

Tražite poklon za brata, bratića ili ste i sami još uvijek na fakultetu pa vam je potrebna praktična sitnica kojom ćete reći 'stalo mi je', a koju će vaš dragi rado koristiti? Za muškarce koji su početnici u svijetu muške kozmetike, predlažemo klasike koji se koriste svaki dan, ali s obzirom da stižu od vas, neka budu malo 'zanimljiviji' od uobičajenih. Uz pretplatu na neku zanimljivu aplikaciju ili knjigu iz antikvarijata, iznenadite ga nečime što će ga baš svaki dan podsjećati na vas.

Dezodorans u stiku Eau des Baux, 75 g, L'Occitane, 132, 50 kuna

Svi znaju da je dezodorans jedan od najvažnijih proizvoda za osobnu higijenu, no ako ga poklanjate, pobrinite se da bude luksuzan, praktičan te neodoljivog mirisa koji ne nepretenciozan način može zamijeniti parfem. Dezodorans u stiku Eau des Baux nježne je formule bez alkohola i aluminijskih soli, glatko klizi po koži i brzo se suši te štiti od razvoja bakterija čime sprječava neugodan tjelesni miris. Uz sve to, kožu ostavlja elegantno parfumiranom drvenasto-začinskim mirisom koji osvaja.

image
Dezodorans u stiku Eau des Baux
L‘OCCITANE

Karite krema za ruke,150 ml, L'Occitane, 184, 70 kuna

Studentu koji je svaki dan u pokretu, izložen suhom zraku i stalno na laptopu, ili u šetnjama na hladnom zraku, ruke su slaba točka. U ukrasnu božićnu čarapu ubacite popularnu i nagrađivanu kremu za ruke brenda L'Occitane na bazi karite maslaca, koju će moći nositi sa sobom gdje god krenuo - na trening, na fakultet, na spoj. Ova je krema u atraktivnoj srebrnoj tubici bogate, kremaste teksture koja se brzo i potpuno upija - bez masnih ostataka. Koži pruža zaštitu, njegu i hidrataciju. Savršena za njegu suhe i ispucale kože ruku.

image
Karite krema za ruke
L‘OCCITANE
Linker
18. travanj 2024 06:40