Mirisni ritual

Poželjet ćete reći svima: Provjereno dobro rješenje za opuštanje kad ništa drugo ne pomaže

Ako ste na izmaku snaga i ne napušta vas umor i loše raspoloženje, čak ni unatoč skorim blagdanima, možda si jednostavno trebate priuštiti par sati mira i opustiti se u ugodnoj atmosferi svog doma.

Iako posao od kuće ima i svoje dobre strane, o onima lošima se rijetko govori. Bez obzira na to što neki od nas imaju luksuz da mogu raditi od doma, i takva vrsta posla uzima danak zbog nejasne granice između poslovnog i privatnog pa nakon posla budemo još umorniji nego što bismo bili da smo na uobičajenom radnom mjestu.

Stres, tjeskoba i povučenost, čak i od onih najmilijih, česta su pojava u ovo čudno vrijeme, a lošem raspoloženju pridonosi i manjak sunca, hladnoća i mrak u četiri sata popodne. Zbog toga nam ostaje vrlo malo vremena za drage osobe, ali i za nas same.

image
Spa u kućnoj atmosferi opustit će vas i napuniti vam 'baterije'.
iSTOCK

Ako i vi osjećate veliki pritisak i ne znate kako biste se osjećali energičnije i zadovoljnije, ugasite svu tehnologiju i uzmite par sati samo za sebe. Nemojte se izgovarati da nemate vremena jer tko će vam ga dati ako ne vi sami? Rezervirajte kupaonicu samo za sebe i priuštite si spa kod kuće kakav zaslužujete.

Opuštajući spa u kućnoj atmosferi

Svaki dobar spa tretman počinje pripremom. Bilo da imate kadu ili tuš kabinu, zapalite nekoliko svjećica i stavite ih na nekoliko punktova u kupaonici kako biste napravili romantičnu i opuštajuću atmosferu. Za pravi luksuzni tretman trebaju vam samo najbolji proizvodi poput onih iz nove L'Erbolario Golden Bouquet linije posvećene raskošnom plemenitom metalu - zlatu. Osim ove linije, L'Erbolario je osmislio i "srebrnu", Silver Bouquet liniju u čast srebra.

image
L'Erbolario Golden Bouquet linija.
L’ERBOLARIO

L'Erbolario je u mirisnoj liniji pomoću cvijeća zlatne boje - zlatnog irisa, zlatnice (solidago) i jaglaca uspio dočarati miris zlata, a kao "točku na i" kolekciju je oplemenio "tekućim zlatom" – bagremovim medom.

Na svijetu postoji mnogo vrsta irisa, ali ovaj talijanski brend prirodne kozmetike odabrao je zlatni iris kako bi dobio ekstrakt bogat škrobom i taninima s hidratantnim, tonizirajućim i omekšavajućim učinkom na kožu. Zlatnica, poznata i kao zlatna rozga, je zeljasta biljka koja ima sposobnost jačanja organizma pa tako i kože zahvaljujući flavonoidima, polisaharidima i taninom.

Jaglac, kojeg su stari Grci zvali "cvijetom Olimpa", bogat je antioksidansima, karotenoidima i mineralnim solima koji omekšavaju i uklanjaju crvenilo s kože, dok bagremov med pruža mekoću, elastičnost i hidrataciju.

Mirisna raskoš zlata

Nakon što ste u kupaonici napravili ugodnu atmosferu, napunite kadu i u toplu (ne vruću!) vodu ulijte malo L’Erbolario Golden Bouquet gela za tuširanje. Kombinacija slatkog hidratantnog meda, cvijet zlatnice kao antioksidansa, elegantnog i mekog jaglaca, zlatnog irisa i aromatične destilirane vode njeguje i osvježava vašu kožu bez isušivanja.

image
Gel za tuširanje L’Erbolario Golden Bouquet.
L’ERBOLARIO

Ako nemate kadu nego tuš kabinu, nema frke. Otvorite pore toplom vodom, navlažite tijelo i laganim kružnim pokretima masirajte kožu dok je istovremeno čistite i uživate u božanstvenom „zlatnom” mirisu ovog luksuznog gela za tuširanje.

U slučaju da vam je koža perutava i treba joj stari sjaj, nemojte zaboraviti piling koji možete napraviti prije ili poslije tuširanja.

Ne zaboravite na hidrataciju

Nakon pilinga i tuširanja, na red dolazi hidratacija. U tu svrhu idealna je L’Erbolario Golden Bouquet bogata i dragocjena krema za tijelo koja tonira i učvršćuje kožu te je istovremeno bogato hidratizira. Za to su zaslužni bademov maslac i ulje koji u spoju s kokosovim i ricinusovim uljem kožu čine nevjerojatno mekom i podatnom. Nema više ispucale kože i tvrdih peta!

image
Mirisna krema za tijelo L’Erbolario Golden Bouquet.
L’ERBOLARIO

Znate i sami koliko je pranje ruku važno, no zašto si i tu radnju ne biste učinili maksimalno luksuznom? L’Erbolario Golden Bouquet parfumirani sapun s aktivnim biljnim sastojcima učinkovito uklanja bakterije i štiti osjetljivu kožu ruku od dehidracije.

image
Mirisni sapun L’Erbolario Golden Bouquet.
L’ERBOLARIO

Kao pretposljednji korak u kućnoj spa rutini obavijte se predivnim mirisom L’Erbolario Golden Bouquet parfema s notama žutog irisa, narančinog cvijeta, tonke, vanilije i ambera. Njegova puderasta i cvjetna aroma odlična je za večer kod kuće s partnerom, božićni ručak ili pak šetnju po prirodi.

image
Parfem L’Erbolario Golden Bouquet.
L’ERBOLARIO

Za posebne prigode tu je L’Erbolario Golden Bouquet svjetlucajući mirisni prah koji daje "zlatni dodir" i svjetlucavi sjaj vašoj koži i kosi. Šarm i elegancija u jednom!

image
Svjetlucajući mirisni prah za kosu i tijelo L’Erbolario Golden Bouquet.
L’ERBOLARIO

A kako biste vaše omiljene kozmetičke proizvode imali na jednom mjestu, L'Erbolario nudi i mirisnu poklon torbicu u zlatnoj boji koja sadrži gel za tuširanje i kremu za tijelo od 75 ml u limitiranom izdanju.

image
Mirisna torbica L’Erbolario Golden Bouquet s gelom za tuširanje i kremom za tijelo.
L’ERBOLARIO

L'Erbolario Golden Bouquet liniju, baš kao i Silver Bouquet liniju, pronađite u ljekarnama diljem Hrvatske!

Linker
23. travanj 2024 08:53