napokon poznat datum

‘Ovo je san star trideset godina‘: Jennifer Lopez izbacit će kozmetičku liniju nakon proslave Nove godine!

Postoji li pjevačica kojoj fanovi više mogu vjerovati kad su make up i kozmetika za postizanje mladolikog izgleda u pitanju? Jennifer Lopez spremna je za izbacivanje kozmetičke linije, nastale u suradnji s njezinom vjernom vizažisticom Mary Phillips.

Pjevačica, glumica i poduzetnica Jenifer Lopez nastavlja graditi svoje carstvo. Premda u svijetu kozmetike nije novo lice, jer se njezini parfemi fantastično prodaju već desetljećima, napokon je odlučila počastiti fanove nečime što su i ona i oni dugo priželjkivali.

image
U 51. godini života slavna latino pjevačica izgleda fantastično
IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

Riječ je o kozmetičkoj liniji obavijenoj velom tajne, koju je na Instagram profilu napokon potvrdila i sama Jennifer.

"Ovo nije samo projekt iz hira, ovo je san star 30 godina. Veselim se što ću s vama napokon moći podijeliti svoje beauty tajne", poručila je 51-godišnja diva sljedbenicima.

Prije same pjevačice, vijest o kozmetičkoj liniji s potpisom Jennifer Lopez na društvenim je mrežama natuknula njezina vizažistica Mary Phillips, zaslužna za glamurozne make up lookove koje zvijezda obožava.

Još nije poznato hoće li J.Lo prvo ozbaciti šminku ili preparativnu kozmetiku, no zna se kako će naglasak biti na njezinom zaštitnom izgledu, odnosno, postizanju sjaja kože.

Za izbacivanje svog novog poslovnog pothvata, Jennifer Lopez odlučila se za zanimljiv datum - 01.01.2021., a najavila je i kako će se fanovi već 08.12. moći predbilježiti za shopping na službenoj stranici.

Linker
07. travanj 2024 05:24