Profimedia, Balawa Pics
ZAŠTITNA LICA

Nova lica ljepote: 4 neustrašive i ženstvene ljepotice osvajaju beauty industriju

Četiri različita beauty brenda osnažila su svoje redove pravim ljepoticama: balerina, pjevačica i dvije glumice postale su zaštitna lica poznatih kuća.

Zoë Kravitz

Otkako je YSL Beauty angažirao francuskog vizažista Toma Pecheuxa kao beauty direktora, modna kuća se cijelo vrijeme otvara mlađoj publici pa nije nimalo čudno što su za make-up ambasadoricu angažirali glumicu i pjevačicu Zoë Kravitz (28).

Ona je još prošle godine bila zvijezda njihovog video projekta "Beauty The Light", kada je podijelila svoje make-up savjete dok se pripremala u backstageu za nastup sa svojim bendom Lolawolf. Osim toga, Kravitz već ima iskustva u radu s luksuznim brendovima: bila je zvijezda kampanja za kuće Alexander Wang, Calvin Klein i Tiffany&Co. Ove godine ponovno se istaknula zahvaljujući ulozi u hit serijalu "Male laži", a već je neko vrijeme omiljena u modnim krugovima zbog eklektičnog i hrabrog modnog izričaja koji uspješno fura. Ona svakako utjelovljuje cool djevojku, kakvu pariška modna kuća YSL želi.

Jessica Chastain

Na svoj podulji popis uspjeha i postignuća, glumica Jessica Chastain (40) sada može dodati i – zaštitno lice parfema. Nagrađivana glumica odabrana je kao zaštitno lice novog parfema Woman brenda Ralph Lauren.

- Za mene ovaj miris obuhvaća samu srž moderne ženstvenosti – proučio je dizajner Ralph Lauren, a novi parfem utjelovljuje njegovu viziju heroine koja je neustrašiva, ali ženstvena – baš kao što je to Chastain.

Camila Cabello

Pjevačica Camila Cabello (20), bivša članica ženskog glazbenog sastava Fifth Harmony, novo je lice brenda L'Oreal Paris. Kozmetički brend potvrdio je šuškanja o njihovoj suradnji kratkim videom.

- Sviđa mi se način na koji osnažuju žene i njihove poruke koje dižu samopouzdanje – izjavila je Camila nakon što je otkriveno da je ona njihova nova ambasadorica.

Misty Copeland

Poznata je po tome da ruši sve prepreke – Misty Copeland (34) je prva crnkinja prima balerina Američkog baletnog teatra, pa nije nimalo čudno što je ove godine izabrana za zaštitno lice mirisa Modern Muse brenda Estée Lauder. To je za nju prvi ugovor s beauty brendom, a oduševljena je ostvarenom suradnjom te smatra da je kampanja za novi miris savršen način da se prikaže i druga strana njezine priče.

- Na svojem sam putu do uspjeha pomicala granice, izazivala status quo. Mogu se samo nadati da će moj život inspirirati druge žene da mijenjaju svijet. Na svoj način. Budite inspiracija – poruka je koju šalje Copeland. Modern Muse je cvjetno-drvenasti miris, lansiran 2013. godine, a koji prožimaju note pačulija, vanilije i jantara.

Linker
18. travanj 2024 11:36