Od haljine do kupaćeg

Miss Universe Hrvatske spremna je za svjetski izbor ljepote: Znamo što će nositi

Dvadesetogodišnja Dubrovkinja prošli je vikend provela u Splitu gdje je odradila i posljednji korak pred odlazak na svjetski izbor u Izrael polovinom prosinca.

Ora Antonia Ivanišević (20) u splitskom je hotelu Radison Blu snimila službene fotografije koje će biti objavljene u magazinu svjetskog izbora Miss Universe te na svim online platformama izbora kao što su njihova web stranica, društvene mreže i Miss Universe App.

- Iako je snimanje zbog kiše održano u nemogućim uvjetima, jako smo zadovoljni. Uz službene portrete, Antonia je u Splitu odradila i foto session u badićima hrvatskog brenda Pletix. S ovim fotografijama smo u načelu završili s pripremama. Eventualno ćemo još napraviti neki video materijal, tipa kako Ora Antonia kuha, vježba i slično tomu - kazala nam je vlasnica licence Miss Universe Hrvatska Marija Kraljević, koja Oru Antoniju neće pratiti na izbor u izraelski grad Eilat.

image
Kampanja za predstojeći svjetski izbor snimljena je u spitskom hotelu Radisson Blue.
PAUN PAUNOVIC/CROPIX

- Čim slete u Eliat, kandidatkinje idu u karantenu. To nema veze s pandemijom, nego je na svjetskom izboru i inače takva praksa - istaknula je Marija Kraljević.

Podsjetimo, Ora Antonia titulu najljepše ponijela je ovoga ljeta na izboru održanom u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Noć ljepote i glamura organizirana je u skladu s epidemiološkim mjerama, a u sklopu priprema za svjetski izbor u Izraelu Ora Antonija krajem je ljeta posjetila talijanskog dizajnera cipela Gimmija Baldininija u Riminiju.

Put je osigurala tvrtka Nova rent-a-car, a uz cipele slavnog dizajnera, naša će ljepotica u Izraelu prošetati u cocktail haljinama Bariba te kreacijama Matije Vuice.

- Haljinu Matije Vuice Ora Antonia će nositi i na samom izboru. Zamisao je da bude u plavoj boji koja je našoj misici omiljena . zadovoljni su u direkciji Miss Universe Hrvatska.

Linker
15. travanj 2024 13:49