Beauty talk

Medea Market Sindik otkriva tajnu čiste kože: ‘Isprobala sam mnogo proizvoda, ali jedino su mi oni pomogli‘

Riječka glazbenica u punoljetnost je ušla s trećim singlom, ‘Rođendan‘, odlukom da se tetovira - kad pronađe savršen motiv - te sa spoznajom da je njega kvalitetnim kozmetičkim preparatima jednako važna kao i zdrava hrana.

Uskoro tetovaža

Preklani, dakle sa 16 godina, dugo sam morala nagovarati mamu da mi dopusti staviti piercing, a potom sam odabrala jedan maleni, koji na nosu izgleda poput točkice. Potom sam jedva čekala 18. rođendan kako bih napravila svoju prvu tetovažu, no još tražim idealan motiv. Vjerojatno će biti nešto vezano uz glazbu, ali moram dobro promisliti - jer tetovaža ostaje za cijeli život.

Osjetljiva koža

Moram priznati da sam tek prije dvije-tri godine postala svjesna da su kvalitetni proizvodi, kao i zdrava hrana, izuzetno važni za kožu pa lice njegujem kremama La Roche-Posay. Isprobala sam mnogo proizvoda kad je krenuo pubertet, tijekom kojeg sam se borila i s prištićima, ali jedino su mi oni pomogli. Imam jako osjetljivu kožu pa osim proizvoda za njegu pažljivo biram i šminku.

Prirodno je najbolje

Nisam neki ekspert, ali znam se našminkati. Kad bih morala birati, uvijek bih radije istaknula oči jer mislim da je to nešto što ljudi prvo primijete. Ako naglasim oči, neću naglasiti usta i obrnuto. Najčešće koristim proizvode L’Oreal i Max Factor, a na putovanju se počastim malo skupljom šminkom. No, smatram da ne treba trošiti mnogo novca jer je prirodna ljepota ipak najbolja.

Peglanje kose

Kosa mi je prirodno kovrčava pa sam sklona peglanju koje je neki moj “to go look”. Probala sam svakakve frizure: imala sam šiške i nekoliko puta se šišala jako kratko, ali ništa mi ne pristaje tako dobro kao duga kosa. Nikad se dosad nisam farbala niti eksperimentirala s bojama, ima vremena za to...

Tjelovježba i glazba

Volim sjesti za klavir te svirati prvo što mi padne na pamet. Mama i tata kažu kako sam oduvijek nešto pjevušila, plesala i glumila, a tome svjedoče razni videozapisi mog strica. Inače, on svira klavijature i trubu, tata klarinet i gitaru, djed harmoniku, a nona je pjevala u zboru. Osim glazbe, važan dio mog života je tjelovježba. Toliko važan da su u mom novom videospotu i moji osobni treneri - to su Dario Čos i Dorijan Šanko, koji i vodi teretanu Fit Corner u Rijeci. A glazbeni i životni uzor mi je i Toše Proeski, zbog svega što je u svom kratkom životu uspio napraviti, a znam da ga je dijelilo svega nekoliko ispita do diplome iz solo pjevanja na Muzičkoj akademiji - što je i moj izbor nakon mature.

Linker
19. travanj 2024 02:38