simbol odvažnosti

Lancômeov Idôle nakon samo godinu dana na tržištu stvara novu perspektivu u svijetu mirisa

Prije samo godinu dana Lancôme je stvorio Idôle, miris inspiriran suvremenom generacijom žena koje osporavaju društvene norme i stvaraju svoja pravila uspjeha.

Od jednostavnosti, do bezvremenske bočice, Idôle je stvorio novu perspektivu u svijetu mirisa.

Kao najtanja bočica na svijetu, nevjerojatno je lagana i prigodna za svaku priliku, stvorena je da služi kao stalni podsjetnik na beskrajne mogućnosti žena zbog čega je postao jedan od omiljenih mirisa žena širom svijeta.

Lancôme, koji i sam promiče priču o uspjehu, ponosno stoji iza nove nagrade. Naime, Fragrance Foundation dodijelio je nagradu najboljeg ženskog mirisa, Fragrance of the Year - Women‘s Prestige, Francuske i SAD-a 2020.godine - mirisu Idôl.

image
U srcu formule nalaze se esencija ružinih latica te note bergamota, kruške i jasmina.
PRESS

Osim što osvaja najtanjom bočicom na svijetu, od svega 15 mm, Idôle parfem ističe se i novom vrstom mošusnog ciprenog cvjetnog mirisa. Ujedno nježan i moćan, Idôle je simbol odvažnosti i neograničenih mogućnosti.

Parfem su osmislile tri kreativke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec, dok je njezinu jedinstvenu bočicu dizajnirao arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi.

U samom srcu formule nalaze se esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta, rađena ekskluzivno za Lancôme, te se savršeno uklapa uz note bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije.

Linker
16. travanj 2024 01:21