‘Mali bob‘

Jeste li spremni? Kažu da će ova super nosiva frizura biti apsolutni pobjednik proljetne i ljetne sezone

Duga kosa uskoro će biti ‘out‘, naglašavaju stručnjaci iz beauty industrije. Na scenu stiže šarmantna i zanimljiva frizura za koju vam je potreban samo dobar frizer i sprej za teksturu.

Slavni bob dobio je nasljednika!

Najnovije vijesti iz svijeta ljepote spominju veliki povratak kraćih frizura, s velikim naglaskom na kosi duljine ispod brade.

Ovdje se ne radi o već viđenom, strogom bobu koji je potrebno fenirati i peglati te stalno podšišavati kako bi "svaka dlaka bila na svom mjestu".

Riječ je o zanosnoj, seksi frizuri koja se zove 'mini bob', te svojim bezbrižnim, lepršavim slojevima poručuje da je njezina vlasnica spremna za zabavu.

image
Lepršava bob frizura veliki je nadolazeći hit
INSTAGRAM

Zamislite samo kako bi izgledala Amelie u 2021. godini!

Frizura koja podsjeća na stil šik Francuskinja uključuje poludugu kosu isfriziranu na opuštene valove te mekane šiške, koje slijede trend "šiški zavjesa" koji je prošlog ljeta počeo vladati društvenim mrežama.

Za ovakvu frizuru nisu potrebni sati uređivanja, važno je da je kosa zdrava i dobro ošišana, a ostalo će napraviti vaši prsti, kojima ćete povremeno razbarušiti kosu te sprej za volumen i teksturu.

Odat ćemo vam mali trik - skupe sprejeve koji kosi daju teksturu, bez problema će zamijeniti suhi šampon.

Nasprejajte ga uz korijen, dobro utrljajte prstima i zatim lagano raščešljajte. Kosa će dobiti željen volumen i teksturu, a frizura trajati danima. Voila!

Na vama je samo da odaberete hoće li vaš bob biti ošišan ispod ili iznad brade, ovisno o crtama vašeg lica.

Linker
19. travanj 2024 14:02