vizažist otkrio sve

Iz kozmetičke torbice prve dame: Jesu li upravo ovi proizvodi zaslužni za besprijekoran ten Jill Biden?

Nakon snimanja za časopis People, vizašist Casey Geren raspričao se o prozvodima koje je Jill Biden koristila na snimanju te otkrio kako se prva dama nalazi u klubu fanova cijenjene kozmetike koja je stvorena prema željama i idejama slavnog plastičnog kirurga.

Američki predsjednik Joe Biden i njegova supruga Jill prošli su tjedan snimili naslovnicu za časopis People te dali intervju u kojem su govorili o svojim planovima, privatnom životu te ljubavi koja traje pune 43 godine.

Prva dama Jill zablistala je u haljini boje ciklame s kratkim rukavima i zvonolikim detaljem na suknji, a mnogi su korisnici društvenih mreža komentirali kako joj koža u 69 godini života izgleda blistavo i svježe.

Vizažist Casey Geren nakon snimanja je otkrio kako je u postupku pripremanja kože Jill Biden koristio preparativnu kozmetiku jednog uvaženog britanskog brenda, a od tada se svi pitaju - je li upravo to tajna fantastičnog izgleda 69-godišnje prve dame.

Čitajte i: Zaradila prvu modnu peticu: Jill Biden ljubičastim kaputom poslala važnu poruku

Riječ je o proizvodima kozmetičke kuće 111 Skin, koji su nastali u suradnji plastičnog kirurga Yannisa Alexandridesa i njegove supruge Eve Alexandridis, a koji imaju brojne slavne obožavatelje poput Demi Moore i Cate Blanchett, koje se zaklinju da su preparati tog brenda nevjerojatno učinkoviti.

Na kožu Jill najprije nanosi čistač Energising Essence, kojim uklanja nečistoće te otvara pore, a zatim slijedi "proizvod nad proizvodima", popularni "Y Theorem Repair Serum", koji se prodaje po cijeni od 190 funti po bočici.

image
Serum kozmetičkog brenda 111 Skin obožavaju brojne slavne dame
PRESS FOTO

Ovaj luksuzni proizvod smanjuje crvenilo i upalne procese pa koža zbog izgleda njegovano i svježe u trenu.

Čitajte i: Prijateljstvo za poželjeti! Jill Biden je bivšoj prvoj dami Michelle Obami darovala nešto uistinu posebno

"Ovo je prava beauty investicija, ali djeluje jer je taj proizvod prvotno proizveden kako bi smirio kožu pacijenata slavnog kozmetičkog kirurga nakon facelifta", objašnjava Casey, koji serum brenda III Skin smatra "čarolijom u bočici".

Nakon seruma koji "radi čuda", Casey je otkrio kako je na kožu prve dame nanio kremu "Y Theorem Day Cream" s antioksidansima, vitaminima i hijaluronskom kiselinom.

Otkrivene su i boje šminke koje prva dama koristi

Vizažist koji je radio s prvom damom raspričao se i o šminkanju te izjavio kako Jill preferira make up kuće Armani.

Čitajte i: Kraj jedne (i modne) ere: Nakon luksuza i raskoši Melanije Trump, Jill Biden uvodi nova pravila

Na snimanju je koristio Armanijev puder Luminous Silk Foundation u bojama 3.75 i 4.5, a zatim je na jagodice prve dame nanio rumenilo Armani A-blush, u boji broj 54.

image
Armanijev puder zaslužan je za besprijekoran finiš na koži Jill Biden
PRESS FOTO

Nakon Armanijevih sjenila i maskare, usne je uokvirio olovkom Charlotte Tilbury Pillow Talk te nanio ruž Laure Mercier u boji Nude Nouveau.

image
Ruž Laure Mercier u boji Nude Nouveau decentno ističe usne
PRESS FOTO
Linker
16. travanj 2024 06:10