Već ima i Instagram

Hailey Bieber pokreće kozmetički brend! Nakon niza odbijanja imena, sada je ‘ubola‘ ono pravo

Poznata manekenka već je ranije željela lansirati novu kozmetičku marku, ali pod drugim imenom, no ono je bilo odbijeno. Čini se kako je sada konačno uspjela pa uskoro možemo očekivati proizvode za njegu kože i kose te make-up s njezinim potpisom.

Osim strasti prema modi i modelingu, manekenka Hailey Biber otkrila je ljubav i prema kozmetici. Naime, prema pisanju stranih medija, Biber je nedavno zaštitila brend "Rhode", čija je djelatnost ljepota, njega kože i wellness. Brend pokriva proizvode za kupanje i tuširanje, kreme, druge proizvode za čišćenje tijela, kozmetiku, šminku, mirise, proizvode za njegu kose i kože.

Poznato je da supruga glazbenika Justina Biebera obožava njegovati svoju kožu, što često ističe na svom Instagram profilu. Iako zna da je njega kvalitetnim preparatima itekako važna za zdravlje kože, manekenka smatra da je ključ blistave, čiste kože i u načinu prehrane.

Hailey Bieber je već nekoliko puta zaštitila kozmetičku marku; posljednja pod imenom "Bieber Beauty" nažalost joj je odbijena jer je njezin suprug Justin već imao brend pod sličnim imenom. Pokušala je prijaviti i "Dew Beauty" i "Dewy Beauty" koje isto nisu prošle, no čini se da je s "Rhode" ipak uspjela ostvariti svoj dugogodišnji san. Rhode je inače njezino srednje ime koje su joj dali roditelji Stephen i Kennya Baldwin.

S obzirom na to da joj je jedna od najboljih prijateljica manekenka Kendall Jenner, iz klana Kardashian Jenner, sigurno je dobila mnoštvo savjeta kako pokrenuti i voditi kozmetički brend. U tom biznisu već su neko vrijeme Kendallina sestra Kylie Jenner i Kim Kardashian koje okreću milijune na prodaji svojih kozmetičkih proizvoda.

image
Hailey i njezin suprug Justin Bieber.
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Hailey ovo nije prvi izlazak u beauty svijet - ranije je surađivala s brendovima Bareminerals, L'Oréal i Modelco, 2016. je izbacila make-up kolekciju s Modelcom.

Iako se ne zna kada je Rhode službeno "vani", Hailey je već otvorila Instagram profil brenda na kojem ima više od 14 tisuća pratitelja.

Linker
20. travanj 2024 11:58