Holivudski ‘must have‘

Gadget koji se čekao s nestrpljenjem: Američki premium beuaty brend NuFace stigao i u Hrvatsku

Od ovog tjedna novi brend u ponudi tvrtke Rox Beauty, regionalnog lidera u beauty gadgetima i opremi, postala je vodeća američka tvrtka u beauty gadgetima, čije proizvode obožavaju mnoga slavna lica.

Nakon što je svojim anti age proizvodima općinila Hollywood, vodeća američka kompanija za beauty gadgete - NuFace, poznata po brižljivom izboru partnera i dostupnosti svojih proizvoda samo u premium retail trgovinama, zahvaljujući Rox Beautyju napokon je stigla i u Hrvatsku.


NuFace - profesionalni tretman mikrostrujom

NuFace je vodeća američka tvrtka u beauty gadgetima, prisutna na tržištu već više od 30 godina, čiji proizvodi koriste patentirani Microcurrent Skincare™, mikro struju koja se precizno i potpuno bezbolno aplicira na lice i vrat, uz klinički dokazan blagotvorni učinak uz pomoć mikro struje na lifting, toniranje lica i zaglađivanje kože.

Premium tretman s mikro strujom, zbog kojeg ste do nedavno morali ići u kozmetički salon, sada je dostupan u toplini vašeg doma, u bilo koje doba.

image
NuFace proizvodi koriste patentirani Microcurrent Skincare™
PRESS

Učinak mikro struje je potvrđen brojnim kliničkim testiranjima a svi NuFace proizvodi imaju dopuštenje američke FDA (Food and Drug Agency), koje je dobiveno prema najstrožim mjerilima.

Klinička ispitivanja su pokazala da je vidljiv učinak mikro struje već nakon prvog tretmana, što se kumulativno poboljšava s vremenom. NuFace je sjajno rješenje za sve dame koje su umorne od umornog izgleda.

Preporučene maloprodajne cijene inovativnih anti age NuFace uređaja su:


Nuface - omiljeni gadget celebritya

NuFace koriste mnoge poznate dame u svijetu showbusinessa. Jeniffer Anniston je fan još od 2016, koriste ga Kate Hudson i Miranda Kerr od 2017. a sviđa se i supermodelu Belli Hadid, koja ga je nedavno probala i objavila: „Ok, koristim @nuface na setu već neko vrijeme i moram si nabaviti jedan!“

image
Posjetite zagrebački Rox Beauty Store koji je uredila Brigada i informirajte se o novitetima u ponudi.
PRESS

Ponudu NuFace uređaja potražite na Rox Beauty webshopu i Rox Beauty Storeu.

Inovativne i najpopularnije gadgete iz beauty svijeta možete razgledati i isprobati u ekskluzivno uređenom Rox Beauty Storeu u Ilici 54, Zagreb, osobno ili putem VR šetnje na ovom linku.

Linker
25. travanj 2024 00:09