isprobali smo

Recite natečenim očima i boricama ‘bye-bye‘! L‘ADRIA za područje oko očiju spas je za zimske dane

Nakon brojnih razvikanih kremica i seruma stranih proizvođača, isprobala sam kremu za područje oko očiju hrvatskog brenda L‘ADRIA i uvjerila se da i mi imamo ‘svog konja za beauty utrku‘. Morske alge, cvijet mimoze, kofein i hijaluronska kiselina u ekološkoj, ali profinjenoj staklenoj teglici ispunila je sva moja očekivanja i dala mi mali makeover.

Kad je njega kože lica u pitanju, beauty stručnjaci slažu se u nekoliko stvari: čišćenje je alfa i omega svake rutine njege, unos vode itekako je važan za zdrav izgled lica, a svaka žena koja je već otpuhnula plamen svjećica na 25. rođendanskoj torti, trebala bi koristiti kremu za područje oko očiju. Poput odličnog noviteta hrvatskog beauty brenda L'ADRIA.

image
Uz dobru kremu za područje oko očiju i dobar čistač, rezultati ne mogu izostati
PRIVATNA FOTOGRAFIJA

Zašto je krema za područje oko očiju toliko bitna?

Na području oko očiju, koža je najtanja na tijelu, a samim time i pravi izdajica - tu se stvaraju prve borice i nabori u koži, a crni podočnjaci i otečena koža otkrivaju koliko smo spavali, što smo u tijelo unosili i jesmo li pod stresom.

Svaka žena nada se kremi koja će ukloniti umoran i napuhnut izgled ispod očiju, a pritom nahraniti kožu i zagladiti borice koje su nastale zbog manjka vlage u koži.

To znači da krema u isto vrijeme mora biti bogata sastojcima, a lagana teksturom, a upravo je takva krema za područje oko očiju hrvatskog brenda L'ADRIA, koju sam dobila priliku isprobati na svoje veliko zadovoljstvo, jer sam u vječnoj potrazi za kremicom koja će ispuniti sve moje zahtjeve.

image
L‘ADRIA

Zagladiti borice koje su tu od dehidracije, a ne smijanja, ukloniti znakove neprospavanih noći (mame čijoj djeci upravo niču zubići će me razumjeti) te mi teksturom dati mini-spa senzaciju na početku i samom kraju dana. Bar tih nekoliko minuta uvijek mogu ukrasti za sebe i njegu lica!

Ljubav na prvi pogled

L'ADRIA krema za područje oko očiju, stiže u minimalističkoj, ali luksuznoj bijeloj teglici koja svojom težinom i modernim dizajnom na prvu otkriva: "Ovdje se krije nešto zaista posebno". Staklena posudica u skladu je s pravilima ekologije, što itekako pozdravljam kad su kozmetički preparati u pitanju.

Premda sadrži fantastične sastojke poput cvijeta mimoze, kofeina i maslina, krema je u potpunosti bez mirisa, što mi je dosta važno jer sam osjetljiva na mirise proizvoda čije se snažne note kose s mirisom drugih preparata koje stavljam na kožu.

U ovoj kremici 'čuči' zaista impresivna kombinacija sastojaka: morske alge, cvijet mimoze, svalan maslina, ektoin, betain, hijaluronska kiselina, glicerin, vitamin e, kofein i aminokiseline, fantastičan su spoj za njegu i razbuđivanje kritičnog područja.

Tekstura je izuzetno kremozna, ali ne pregusta, upija se lako, i ne treba je puno. Tri točkice ispod oka, koje se zatim utapkavaju prstima, sasvim su dovoljne za potpuno pokrivanje kože oko očiju.

Već na prvu rezultat je vidljivo zaglađeniji ten, no svi znamo da se rezultati ne događaju preko noći pa sam L'ADRIA kremi za područje oko očiju dala probni rok od dva tjedna.

15 dana vrhunske hrvatske njege uz L'ADRIA čudotvorca

image
Krema za područje oko očiju brenda L'ADRIA novi je beauty junak iz moje kozmetičke torbice
PRIVATNA FOTOGRAFIJA

Moram priznati da sam već nakon tjedan dana primijetila da koža izgleda njegovanije te da su se oni sitni nabori, nastali zbog manjka vlage u koži lagano izgladili.

Nakon dva tjedna pogled mi je izgledao blistavije, a lice odmornije, iz jednostavnog razloga - krema zaista djeluje. Kao što su iz L'ADRIE obećali, njihova krema s mimozom i hijaluronskom kiselinom dubinski i dugotrajno hidratizira te štiti od daljnjeg isušivanja, što je u jesenskim i zimskim danima, kad smo izloženi vjetru, hladnoći i suhom zraku zbog grijanja - glavna prijetnja koži lica i tijela, a posebno tako tankom području kože koje se nalazi ispod naših očiju. Kofein, poznat kao sastojak koji 'ispuhuje' natečena područja, odlično radi svoj trik pa ujutro više ne izgledam poput 'ribe nekoć znane kao Dina'.

Kremu za područje oko očiju L'ADRIA, s veseljem ću nastaviti koristiti i dalje, a otkrila sam i tri mala trika koja redovito izvodim.

Beauty 'hackovi' s L'ADRIA kremom za područje oko očiju:

1. Prije šminkanja, malu količinu kreme nanosim na područje oko očiju kao bazu za korektor. Krema u trenu zaglađuje borice i porice pa korektor lijepo klizi i daje puno prirodniji efekt.

2. Za dnevne prigode, umjesto highlightera, malo L'ADRIA kreme za područje oko očiju stavljam na vrh jagodica, kako bi sjaj privukao svjetlo, i koži dao zdrav, blistav izgled.

3. L'ADRIA eye cream držim u hladnjaku, kako bih prije spavanja i nakon buđenja koži osigurala osvježavajući šok efekt koji će umiriti kožu, potaknuti cirkulaciju i smanjiti nadutost.

Linker
13. travanj 2024 01:17