Obožavat ćete ju!

Novo u gradu! Naked Wild West: Prva 100 posto veganska Urban Decay paleta

Boje u paleti oponašaju boje beskrajnih pješčanih dina, vječno zelenih kaktusa i svjetlucavog noćnog neba. Nijanse se lako blendaju samostalno ili u slojevima za stvaranje bezbroj lookova, nježnih ili divljih.

Nova Naked paleta sjenila stigla je u grad! Upoznajte Naked Wild West s 12 izrazito pigmentiranih nijansi nadahnutih pustinjom. Ova potpuno veganska paleta oponaša boje beskrajnih pješčanih dina, vječno zelenih kaktusa i svjetlucavog noćnog neba. Na jednom mjestu možete pronaći najbolje mat, satenske, metalik i sjajne nijanse, koje savršene odražavaju svako raspoloženje.

Nježna ili divlja

image
Svestrane nijanse lako se blendaju samostalno ili u slojevima.
FOTOGRAFIJE: PROMO

Iskoristite njezine svestrane nijanse koje se lako blendaju samostalno ili u slojevima za stvaranje beskrajnih lookova, od nježnih do divljih. Posegnite za tonovima s lijeve strane palete za suptilniji i svjetliji izgled, a ako ga pak želite dodatno naglasiti, preporučujemo nijanse Hold’ Em (topla kremasta metalik brončana) i Cowboy Rick (topla kremasta metalik srebrna). Za one odvažne, na desnoj strani palete možete pronaći nijanse Bud (nježna sjajna tirkizna) i Ghost Town (terakota mat) – ove intenzivne, izrazito pigmentirane boje ističu se svojom živahnošću već s prvim potezom.

Čitajte i: Idealna kolekcija za podizanje raspoloženja: Hit ruž za usne brenda Mac stigao u novim nijansama!

Potpuno veganska

Ne dopustite da vas pakiranje zavara: ova kutija s imitacijom zmijske kože, kao i sve što sadrži, potpuno je veganska*, uključujući i cruelty-free dvostrani kist. Kao i u ostalim Naked paletama, i u ovoj svaka nijansa sadrži istu baršunastu formulu za jednostavno ujednačavanje te jarke i odvažne pigmente, pružajući intenzivan i postojan izgled nakon svakog nanošenja. Bez obzira na to jeste li se zaputili na ples ili planirate gledati zvijezde, vaš će izgled biti glavna tema Divljeg zapada.

image
Naked Wild West, Urban Decay sjenila donosi 12 izrazito pigmentiranih nijansi nadahnutih pustinjom.
FOTOGRAFIJE: PROMO

Paleta sjenila Naked Wild West (preporučena maloprodajna cijena: 416,00 kuna) dostupna je online na douglas.hr, a od ožujka i u odabranim Müller parfumerijama.

Linker
19. travanj 2024 08:37