Ruby Woo

Najpopularniji ruž na svijetu sada ima svoje mlađe ‘sestre‘: Nove teksture i nijanse osvojit će vas na prvu!

Svakih nekoliko minuta proda se sedam pakiranja ovog ruža diljem svijeta, a već 22 godine apsolutni je favorit svih trendeseterica. Krvavo crvena nijansa sada dobiva i novu ediciju, a riječ je o tri nova ruža inspirirana klasičnom Ruby Woo linijom.

Crveni ruž koji je već godinama nosi titulu najboljeg i najpopularnijeg ruža na svijetu je onaj brenda MAC, Ruby Woo. Više od dvadeset godina uživa kultni status, a jedan je od omiljenih i kod brojnih zvijezda, primjerice modne ikone Rihanne, koja ga je popularizirala diljem svijeta. Imamo dobre vijesti za sve "beauty ovisnike"! Ovaj će crveni ruž napokon dobiti i svoju malu obitelj. Radi se o tri nova proizvoda različite strukture i različitih nijansi.

image
Ruby Woo
MAC

U MAC Ruby’s Crew ulaze Retro Matte Lipstick (nijansa Ruby Woo), Powder Kiss Lipstick (nijansa Ruby New), Powder Kiss Liquid Lipcolour (nijansa Ruby Boo) i Retro Matte Liquid Lipcolour (nijansa Ruby Phew!). Nove teksture i nijanse dostupne su diljem svijeta od 7. listopada, a cijena Ruby Woo linije je otprilike 160 kuna. Kako se glam look vratio na modne piste, tako se vratio i na ulice, a kako najbolje začiniti modnu kombinaciju nego crvenim ružem, pogotovo Ruby Woo linijom s kojom ne možete "fulati".

Ruby Phew

Nije toliko "krvavo crven" kao Ruby Woo, ali ono što se kod njega ističe je retro prizvuk, zagasito crvena boja u matiranom izdanju. Navodno neće osušiti vaše usnice, barem tako tvrde brojne žene koje su ga u proteklih nekoliko dana recenzirale, a mnoge prognoziraju i kako će nakon Ruby Woo, ovo biti najpopularniji ruž sljedećih nekoliko godina.

image
Ruby Phew
MAC

Ruby New

Nije toliko matiran kao prethodni, na usnicama ostavlja kremast dojam, a poseban je jer crvena boja pomalo vuče na ljubičastu.

image
Ruby New
MAC

Čitajte i: Stigli su beauty advetsnki kalendari: Izdvojili smo deset najslađih zbog kojih ćete Božić dočekati mirišljavi i 'obnovljeni'

Ruby Boo

Ako ste u potrazi za nježnim crvenim ružem koji nije matiran, više je sjajne teksture i nije težak i efektan, već suptilan na vašim usnicama, onda je Ruby Boo definitvno dobar odabir. Može se staviti i na obraze, razmazati i tako će i njima dati blago crvenilo.

image
Ruby Boo
MAC

Čitajte i: Pred ogledalom s mladom nadom hrvatske atletike: U šoping odlazim s trenerom i čeznem za tetovažom

Linker
25. travanj 2024 15:04