ravno iz Hollywooda

Kava s ‘čarobnim prahom‘: Kolagen koji koristi Jennifer Aniston od sad se može naručiti i do Hrvatske

Tko ne bi htio zaviriti u kozmetičku torbicu Jennifer Aniston i doznati zašto glumica koja je proslavila 51. rođendan izgleda tako dobro? Zvijezda serije ‘Prijatelji‘ za besprijekoran ten zasluge pripisuje zdravom načinu života, ali i nekim kozmetičkim preparatima i suplementima bez kojih ne može zamisliti dan. Jedan od njih sada je dostupan i za naše tržište.

Glumicu Jennifer Aniston često spominju kao slavnu osobu koja je zdravim načinom života i mudrim izborom kozmetičkih preparata i tretmana uspjela izbjeći "ralje plastične kirurgije" i drastične operacije zbog kojih mnogi danas izgledaju neprepoznatljivo.

51-godišnja Jennifer pobornik je zdrave prehrane, tjelovježbe i urednog stila života, koji uključuje meditaciju i puno sna, a već je dobro poznata činjenica da u svoju jutarnju kavu stavlja dozu kolagena u prahu, kako bi njezina koža ostala elastična, a ten blistav.

image
Jennifer Aniston svako jutro kavu 'začinjava' kolagenom u prahu
ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kolagen je polipeptid koji je dio vezivnog tkiva kože, koja ga sama proizvodi. Kako starimo, količina kolagena se smanjuje pa dolazi do nastanka bora, a koža gubi elasticitet.

Stoga ne čudi što proizvodi s kolaganenom doslovce lete s polica parfumerija. Prije više godina, iz Koreje se proširio trend kolagen preparata koji se uzimaju oralno, što je navodno najbolji način da se ta "čarobna tvar" unese u organizam.

Jennifer Aniston veliki je zaljubljenik u takve proizvode, a kad je objavila da postaje kreativni direktor brenda Vital Proteins, njihovim preparatima s kolagenom, potražnja je vrtoglavo porasla.

Brend Vital Proteins nudi kolagen u prahu u raznim izdanjima, čak i u obliku mlijeka u prahu za kavu s okusom vanilije ili instant kave s kolagenom pa ne čudi što je fanove Jennifer Aniston oduševilo kad su proizvodi koje koristi stigli i u britanski online dućan Cult Beauty, koji dostavlja i do Hrvatske!

Cijena jedne teglice kolagena Vital Proteins u online dućanu Cult Beauty je tristotinjak kuna.

Linker
18. travanj 2024 17:28