Ženske priče

Barbara Kolar o balansu zdravlja i ljepote: ‘Koristim kvalitetnu kozmetiku, no mogla bih poraditi i na face jogi‘

Njezine beauty rutine sasvim su jednostavne, a sve joj je privlačnija i face yoga - način pomlađivanja lica vježbanjem.

Naš panel 'Nova ja' posvećen je ljepoti koja dolazi iznutra, a sudionice - vlasnica i voditeljica tvrtke Gaia Naturelle Adria - Ines Paun Bizilj, nutricionistica Angelina Paić, televizijska voditeljica i producentica Lana Pavić te slovenska autorica vježbi za lice, Karin Velikonja, kao žene zavidne vanjštine - otkrile su nam tajne bezvremenski dobrog izgleda.

Koji su najbolji beauty savjeti koje su dobile te što koriste od dodataka prehrani, saznajte u videu!


Kako žene s malo slobodnog vremena održavaju ljepotu

Nakon panela o važnosti kolagena u službi ljepote i zdravlja, o važnosti spoja kolagena s vitaminom C i MSM-om koji dodatno potiču stvaranje ovog važnog proteina, ali i nakon priče o jačanju mišića lica face yogom, s Ines Paun Bizilj, Lanom Pavić i Barbarom Kolar - moderatoricom panela, razgovarali smo kako uz sve obaveze uspijevaju održavati ljepotu što je u današnje vrijeme, kada žene imaju premalo ili uopće nemaju vremena.

image
Ines Paun Bizilj.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Čitajte i: Zašto žene vole kolagen? Gošće Glorijinog panela govore koliko su bitni suplementi za mladost i jesu li dovoljni

Prirodno i kvalitetno iznad svega

Kvalitetni i prirodni preparati za njegu kože i dani bez šminke spas su za kožu voditeljicama Barbari Kolar i Lani Pavić, a pobornica prirodnog u svakom smislu riječi je poduzetnica Ines Paun Bizilj koja se, iako ne osuđuje one koji se za to odluče, ne bi podvrgnula nekom estetskom zahvatu.

image
Ema Jusić i Karin Velikonja.
VEDRAN PETEH/CROPIX


Jačanje mišića lica kao prirodan način pomlađivanja

Našim poznatim damama sve su privlačnije vježbe za lice - tzv. face fitness ili face yoga, a kojima se jačaju mišići lica i smanjuju bore s efektom zatezanja. Lana je, kako nam je otkrila, davno primijetila da neke mišiće ne treba previše "micati" prilikom govora kako bi izbjegla bore na čelu, a i Barbari Kolar se cijeli koncept ovog prirodnog načina pomlađivanja svidio te bi se uskoro mogla okušati u nekim od vježbi za lice koje Ines radi, baš kao i yogu tijela, već duže vrijeme.

image
Kolagen shot.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Što se tiče tjelovježbe, voditeljica sklonija hodanju i plivanju.

"Ja nikada nisam voljela vidjeti "nabildano" žensko tijelo. Meni je lijepo žensko tijelo da izgleda kao žensko tijelo. Naravno, u formi i fit - ali oni lijepi, dugi mišići, a ne nabildano da izgledam kao frajer", našalila se Barbara Kolar koja se s ostalom ženskom postavom panela "Nova ja" slaže da je ključ u dobrom balansu.

Linker
18. travanj 2024 06:13