Neodoljiva!

Andie MacDowell oduševila ukrasima na licu: Na ovaj make up zvijezde Euforije bit će ljubomorne

Na crveni tepih u Cannesu glumica je došla u dugoj smaragdnoj haljini od satenske svile skrojenoj da prati liniju tijela, a šminkom je pratila istu temu.

Da su godine samo broj, a mladost stanje duha opet je iznova dokazala Andie MacDowell. Glumica i bivši model, jedna je od rijetkih holivudskih zvijezda koja je ponosno prigrlila sijedu kosu, ali to ne znači da je istovremeno prigrlila i dosadnu modu. Pokazala je to još jednom na ceremoniji zatvaranja Filmskog festivala u Cannesu, kada je doslovno zablistala u predivnoj smaragdnoj boji.

Na crveni tepih Andie je došla u dugoj smaragdnoj haljini od satenske svile skrojenoj da prati liniju tijela. Moderan kroj zatvorenih ramena i malo povišenog ovratnika, s pomno smještenim šavovima oko prsa i uzduž haljine daju savršenu formu uz decentnu intervenciju.

image

Odabrala je smaragdnu haljinu.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No ono čime je 64-godišnja glumica posebno oduševila je njena šminka, odnosno ukrasi na licu, kojih se ne bi posramile ni mnogo mlađe zvijezde popularne serije Euforija.

Glumica je oči istaknula niskom smaragdnih glittera koje je zalijepila na liniju donjeg kapka. Smeđe oči savršeno je uokvirila crnim eyelinerom, na gornji kapak stavila je toplu zlatnu boju sjenila, a na donji tanki sloj zelenkaste boje. Ispod čega je hrabro zalijepila naljepnice u obliku 'dijamantića' u intenzivnoj smaragdnoj boji.

Za savršenu izvedbu ovog odvažnog make-upa zaslužna je globalna makeup direktorica L’Oréala Val Garland.

image

Make-up i ukrasi na licu također su bili u toj raskošnoj zelenoj boji.

ALAMY/PROFIMEDIA
image
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nova ljubimica Amerike kći je poznate holivudske glumice i nova muza modne kuće Chanel

Ostatak make-upa bio je decentan, nije isticala usta, a obraze je samo nježno zarumenila. Kosu je maknula s lica, začešljavši je u stranu, elegantno ju je pričvrstila s traga, tako da su njene srebrne lokne ipak došle do izražaja.

Ostatak outfita bio je decentan - šik crne sandale tek su povremeno provirivale ispod dugačke haljine - otkrivši da i na nogama, kao i na rukama ima modernu manikuru - kraće nokte u tamnozelenoj boji koja izgleda kao da je crna.

Linker
16. travanj 2024 19:54