Njega kože i vlasišta

Zato je i volimo: Ruža Institut Kerastase ide korak dalje u inovacijama Hair Spa tretmana

Ako i vaša kosa "čezne" za dodatnom njegom, možda vas razveseli kako znamo gdje pronaći najbolje rješenje za zdravu, sjajnu i jednostavno predvinu kosu koja mami poglede, a vas čini sretnom.

Uvijek su prvi u inovacijama u zdravlju, njezi kose i vlasišta, a sada ovi lideri tržišta prvi u regiji uvode - Hair Spa Mist uređaj za poboljšanje djelotvornosti svih Hair Spa tretmana te vrhunskog opuštajućeg iskustva. Obnova kose i vlasišta u Ruža Institut Kerastase salonu uz jedinstvene uređaje za njegu kose i vlasišta stoga poprima novu dimenziju.

Nakon odabrane Hair Spa terapije ili koloracije u salonu za postizanje vrhunske terapijske njege koriste uređaj Takara Belmont Spa mist II. koji stvara sitnu maglicu mikroskopskih čestica vode koja nježno otvara folikul kose omogućavajući tretmanima za njegu, ali i boji da duboko prodru u srž vlasi.

Tretman sa Hair Spa Mistom započinje laganim zagrijavanjem kose uz pomoć ultrazvučnih valova do 60°C koji otvaraju kutikulu i omogućavaju prodiranje u vlas Nakon nekoliko minuta zagrijavanja uređaj započinje hladno ispuhivanje zraka koje omogućava da se vlas zatvori te da zaključa tretman i boju.

Ovakvim djelovanjem sprječava njihovo ispiranje, a da pritom ne razrjeđuje tretman pretjeranom vlagom već pruža maksimalan sjaj i lepršavost kosi. Hair spa mist omogućava maksimalne rezultate tretmana.

Hair spa Mist uz njegu vlasišta i kose omogućava njegu ruku čime koža ruku dobiva potpunu hidratizaciju i mekoću.

Stoga su u Ruža institut Kerastase salonu dostupni i spa tretmani za njegu ruku koji omogućavaju dubinsko prodiranje hranjivih sastojaka, poboljšavaju cirkulaciju te zatežu opuštenu kožu.

Ovaj poseban i jedinstven aparat pojačava djelovanje tretmana za kosu i kožu, kosi daje hidrataciju te omogućava dubinsko restrukturiranje i osnaživanje kose i kože, a boja postaje sjajnija i postojana.

Linker
19. travanj 2024 14:50