Pobudile su interes javnosti

Tina Walme i Helena Janjušević pozivaju na TikTok izazov koji će se svidjeti mnogim ženama

Novi challenge na omiljenoj društvenoj mreži ulijeva samopouzdanje svojim kreatorima i otkriva na koji način doći do svilenkaste i bujne kose kakve imaju poznate plesačice.

Plesačice Tina Walme i Helena Janjušević su nove ambasadorice brenda K18, a svojim zanosnim i bujnim kosama dokazuju kako proizvodi ovoga brenda doista djeluju. Iako se gotovo svi trudimo postići voluminozan i svilenkast izgled kose, to nam rijetko polazi za rukom. Nekada je problem u neodržavanoj kosi, nekada u pogrešnom tretiranju, ali često su uzrok problema koji se manifestiraju na našoj kosi upravo pogrešni proizvodi za njegu.

Nerijetko potraga za idealnim preparatom znači isprobavanje mnoštva različitih proizvoda i nepotrebno trošenje novca, a proces pranja i stiliziranja nam često oduzme sate i sate, no rezultati su često nevidljivi. Možda se postizanje željene teksture i izgleda kose čini kao nemoguća misija, ali na tržištu se pojavio pravi dragulj za svaku kosu. Riječ je o K18 maski za kosu koja u svega 4 minute, pomoću patentiranog peptida, obnavlja kosu i pruža magičnu transformaciju. Popularna maska je dolaskom na domaće tržište osvojila beauty entuzijastice, upravo zbog brzog i dubinskog djelovanja, koje kosu čini mekanom, glatkom, snažnom i lepršavom.

image

Nerijetko potraga za idealnim preparatom znači isprobavanje mnoštva različitih proizvoda i nepotrebno trošenje novca, a proces pranja i stiliziranja nam često oduzme sate i sate.

Pave Elez

Kako bi nevjerojatan efekt ove maske vidjeli baš svi, K18 Hair je kreirao kampanju koja će zabaviti publiku i utjeloviti samopouzdanje svake žene koja zamahne svojom kosom pa je tako zaludio javnost TikTok izazovom "Hair Flip Challenge". Cilj ovakvog izazova je doživjeti njegu kose na jedan novi, zabavan i bezbrižan način. Suradnja s tvrtkom Song Candy, koja je osmislila originalnu pjesmu, omogućila je integraciju K18 korisnicima platforme na privlačan i autentičan način. Izazov je doživio veliki uspjeh te broji čak 9.1 milijardi pregleda.

Uspjeh globalne kampanje rezultirao je time da se brend odlučio napraviti izazov i u Hrvatskoj pod hashtagom #K18HairFlipChallengeCro. Glavne akterice promotivnog spota koji najavljuje izazov su poznate hrvatske plesačice Tina Walme i Helena Janjušević koje svojim zanosnim i bujnim kosama dokazuju kako je korištenje K18 maske revolucija u beauty svijetu.

image

Plesačice Tina Walme i Helena Janjušević su nove ambasadorice brenda K18.

Pave Elez

Ako i vi redovito objavljujete svoje snimke na društvenim mrežama, ovo je prava prilika da sudjelujete u globalnom trendu i postanete viralna zvijezda. Sve što trebate je snimiti video u kojem ćete prikazati transformaciju kose uz nezaobilazno zamahivanje „hair flip“, odnosno pokažite kako vaša kosa izgleda prije i poslije korištenja K18 maske, onako kako u videu pokazuju Tina Walme i Helena Janjušević. Jedino pravilo koje trebate slijediti je da koristite službenu Song Candy pjesmu uz hashtag #K18HairFlipChallengeCro.

Najbolji video, koji stručni žiri odabere, bit će nagrađen glavnom nagradom koja se sastoji od: dm poklon bona u vrijednosti od 3000 kn, Dyson sušila za kosu, Acca Kappa četke za kosu, K18 maske za kosu (50 ml), K18 tretmana u K18 partnerskom salonu i specijalni paket u kojem se nalaze majica, kapa i bočica za vodu. Preostale 4 nagrade koje će također dodijeliti stručni žiri sastoje se od: dm poklon bona u vrijednosti od 1000 kn, Acca Kappa četke za kosu, K18 maske za kosu (50 ml), K18 tretmana u K18 partnerskom salonu te specijalnog paketa koji uključuje majicu, kapu i bočicu za vodu. Uz pet glavnih, podijelit ćemo i 10 utješnih nagrada - K18 goodie box u kojem se nalaze cool kapa, bočica za vodu i K18 majica! „HAIR FLIP“ izazov na Instagramu i TikToku započinje 31. siječnja i traje do 31. ožujka.

Pokažite samopouzdanje, zamahnite kosom i osvojite bogatu glavnu nagradu!

Linker
18. travanj 2024 10:38