NAPOKON ZNAMO!

Tajna savršene kose Jennifer Aniston! Zbog četke od 50 dolara glumica je uvijek besprijekorna

Ako ste se pitali kako zlatokosa boginja ima uvijek savršenu i besprijekorno elegantnu frizuru, njezin frizer Chris McMillian otkrio je nekoliko tajni.

Poznato je da Jennifer Aniston (52) ima cijelu vojsku obožavatelja svoje kose, stoga ne čudi da je svaki savjet njezinog frizera zlata vrijedan. Premda o savršenoj frizuri iz kućne radinosti u usporedbi s onom kada izađemo iz frizerskog salona možemo samo sanjati, ipak postoje šanse da ona izgleda uređeno i prirodno baš poput frizure kakvu već desetljećima nosi glumica Jennifer Aniston.

Duga kosa koja ležerno pada i blago lepršavi valovi zbog kojih joj zavide žene diljem svijeta izgledaju savršeno zahvaljujući četki za kosu Ibiza, otkrio je njezin frizer Chris McMillian.

Čitajte i: Kava s ‘čarobnim prahom‘: Kolagen koji koristi Jennifer Aniston od sad se može naručiti i do Hrvatske

image
Jennifer Aniston i Chris McMillan
SUPPLIED BY LMK MEDIA/LANDMARK/PROFIMEDIA

Četka je izrađena od najkvalitetnijih materijala. Riječ je o mješavini prirodnih veprovih dlaka i ugljičnih najlonskih čekinja iz Španjolske otpornih na toplinu te ekološke, fleksibilne i otporne plute. Tijekom feniranja nema kidanja i lomljenja vlasi, a rezultat je glatka, sjajna kosa koja izgleda baš kako treba. Trenutno su na Amazonu dostupne razne Ibiza četke - iako se mnoge prodaju brzo. Pregršt stotina recenzija s pet zvjezdica za njih ostavljaju uglavnom sami frizeri.

Čitajte i: Kozmetičarka Jennifer Aniston otkrila tri neobična trika zbog kojih koža njezinih klijentica izgleda tako dobro

image
Ibiza - četka za kosu
AMAZON.COM

Poznato je i da Aniston koristi sve blagodati keratinskih tretmana za kosu kako bi ublažila kovrčanje i pojačala sjaj. Tretman može iz dana u dan učiniti kosu lakšom, bez uklanjanja prirodne teksture. Naime, keratin je protein koji se prirodno nalazi u kosi, prstima, noktima i koži, a kada je riječ o kosi, oko nje stvara zaštitni sloj čineći je da izgleda glađe i zdravije. Dizajniran je da sačuva strukturu svake niti. Ako se pravilno radi, kosa može izgledati bolje nego ikad, no nažalost može poći po zlu, kao što je i sama Aniston doživjela još 2013. Glumica je priznala da je brazilsko feniranje uništilo kosu nakon čega je morala napraviti oštar rez.

image
Uvijek besprijekorna kosa Jennifer Aniston
OCONNOR-ARROYO/AFF-USA.COM/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 07:06