Ljepota na rukama

Nokti kao nakit: Nemojte ih zanemariti, ove zime nose se vruće, ali i ledene nijanse

Ne dopustite da vam učestalo pranje i dezinfekcija ruku bude izgovor za zanemarivanje njihova izgleda: U trendu su neodoljive plave, tamnocrvene i ružičaste nijanse lakova te minimalizam i maksimalizam u stiliziranju.

Ove je zime pravi izazov njegovati ruke kako bi što lakše podnijele bezbrojna pranja, dezinfekciju i promjene toplo-hladno (vani su temperature niske, a zatvoreni prostori nerijetko su pregrijani). No za stiliziranje ruku poželjno je i toplo i hladno - u kolorističkom smislu.

image
Lakovi nove generacije imaju iznimnu punoću boje: Amethyst, 89,90 kn DIEGO DALLA PALMA.
PROMO

Ovosezonske boje lakova za nokte dolaze u velikom rasponu od vrućih do ledenih, a nerijetko se te dvije krajnosti spajaju jer, primjerice, plavi lakovi mogu imati “elektrificirane” i “usijane” efekte, dok se crveni mogu doimati “smrznuto“.

image
Muse of Milan Drama at La Scala 109,90 kn O•P•I
PROMO

Zamjena za nakit

Nove kolekcije nude toliko živopisne i raskošne palete da lijepo dotjerani nokti postaju dojmljiva (a ujedno praktična) zamjena za nakit. U svoj toj raskoši ima dosta minimalizma, koliko god to zvučalo proturječno.

image
X-mas Wishes Candy Kisses miriše na ušećerene jabuke 16,90 kn, ESSENCE
PROMO

Naime, neprestanim tehnološkim usavršavanjem razni kristalni, prizmatični i metalik efekti dosegnuli su novu razinu profinjenosti, ali i pokrivnosti. Lakovi sadržavaju vrlo visoke koncentracije svjetlucavih čestica pa već jednim potezom nokat bude posve ravnomjerno i glatko prekriven.

image
Gel Couture: 70 Take Me To Thread 98,90 kn, ESSIE
PROMO

I lakovi bez šljokica - sjajan su odabir jer je u njima zbijeno toliko pigmenata da boje imaju iznimnu punoću. U tome prednjače takozvani gelasti lakovi inspirirani profesionalnom manikurom. Krajem godine nezaobilazna je crvena kao tradicionalna božićna boja, a u među novim lakovima dominiraju i plava, ljubičasta, ružičasta...

image
Intriguing Beverly 98 kn, ZOYA
GALEHOUSE

Mnogo je i “međuboja” efektnih baš zato što se ne mogu svrstati u uobičajene kategorije, od ekstravagantne zlatnozelene do zagasite koraljnosmećkaste i bežsivkaste. Pojačajte dojam - i trajnost laka - tako da prethodno nanesete bazni sloj, a na kraju dodatno učvrstite i zaštitite boju prozirnim nadlakom.

Linker
05. travanj 2024 01:53