Danijela Dvornik / Instagram
Fotka za pokazivanje

Danijela Dvornik se skinula u kupaći kostim i ponosno pokazala figuru: 'Kakva baka, a?'

Poduzetnica i supruga preminuloga "kralja funka" Dine Dvornika uživa na moru gdje si u svemu ugađa, nedavno je neinvanzivnim tretmanom skinula neželjene kilograme i otkrila da izgleda bolje nego ikad.

Vježbanje, uravnotežena prehrana i dani bez stresa našem zdravlju pridonose u potpunosti. Zato i Danijela Dvornik obožava ljeto, doba godine kad se povuče u svoj Sutivan na Braču i uživa u onom najljepšem što joj dugi dani nude. Kako bi svoje tijelo dodatno dovela do savršenstva izabrala je novu metodu za oblikovanje tijela.

"Doktor Milojević me nagovorio da isprobam CoolSculpting s obzirom na to da je to novija metoda oblikovanja tijela bez kirurškog pribora, lako sam pristala. Dovoljno je otići nekoliko puta na tretman i čekati rezultate. Prvi rezultati su vidljivi nakon 3-6 mjeseci. Treba biti strpljiv. Zadovoljna sam, smanjio mi se obujam struka", rekla nam je nedavno Danijela.

Njezina figura ove godine je bez mane pa nije odoljela da ne objavi fotografiju s plaže uz komentar: 'Kakva baka, a?'

Vježbanje je postalo njezin stil života. "Treniram intenzivno kao prije. Trčim i sama vježbam. To je postala rutina bez koje više ne mogu", rekla nam je nedavno.

Rezultati su došli postepeno, a zahtijevali su i obrat nekih prehrambenih navika.

"Grickalice i čokoladu sam skroz izbacila. Sad recimo, kupovinu normalnu čokoladu ne mogu smisliti, preslatka mi je a nekada bi ubila za čokoladu. Grickalice izbjegavam. Forma je tu prvenstveno zbog mene same, a zbog toga se osjećam bolje i fizički i psihički.", dodala je Danijela koja obožava svoje unučice Balie Dee (2) i šestomjesečnu Lumi Wren, a odradila je i ogroman posao oko svoje otočne oaze.

"Kuća je skoro pri kraju, sad je zadnja faza šminkanja i jedva čekam da se sve završi, da nemam više građevinskih radova i materijala po kući."

Instagram/ Danijela Dvornik
Sutivanskoj rezidenciju Dvornikovih, Danijela je udahnula novi život.

Instagram/Danijela Dvornik
U srpnju prošle godina Danijela Dvornik je angažirala majstore koji su odradili temeljni dio posla oko renoviranja kuće, no čim je i sama doputovala na Brač, bacila se na posao i vrlo velik dio posla odradila sama.

Čitajte i:

Više ne izgleda ovako: Danijela Dvornik izgleda sjajno, ova boja kose baš ju je pomladila

Danijela Dvornik podijelila rijetku fotografiju majke, fanovi oduševljeni njezinim mlađahnim izgledom

Danijela otkrila kakav je Dino zapravo bio: U emotivnoj objavi nije skrivala ni svađe

Linker
18. travanj 2024 09:13