Maja Šuput i Bloom

 INSTAGRAM
Sretni blagdani

Uskrs u domovima poznatih: Obiteljski mir, svečano ozračje i čestitke pratiteljima

Mnoga domaća poznata lica pokazala su na društvenim mrežama djelić atmosfere iz svojih domova i s okupljanja te zaželjela pratiteljima sretan i blagoslovljen Uskrs.

Mnoga domaća poznata lica pokazala su na društvenim mrežama djelić atmosfere iz svojih domova i s okupljanja te zaželjela pratiteljima sretan i blagoslovljen Uskrs.

Naši domovi u uskrsnim danima postaju svečaniji, stolovi se pune tradicijskim jelima, rade se pisanice, peku kolači. Slijede se stari običaji, ali svaka obitelj u obilježavanje velikog katoličkog blagdana unese i nešto svoje. Mnoga poznata lica iz Hrvatske pokazala su na društvenim mrežama djelić atmosfere iz svojih domova i s okupljanja te zaželjela pratiteljima sretan Uskrs.

Pjevačica Maja Šuput svim je dragim ljudima zaželjela sretan i blagoslovljen Uskrs, a sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom pozirala je s pisanicama uz raskošno dekoriran stol. Posebno je objavila i Bloomovu čestitku „svim klincima i klincezama”. U lijepo uređenom stanu nasmiješena pjevačica Severina pozirala je prije blagdanskog ručka s majkom Anom uz kratku čestitku, dok je pjevač Luka Nižetić uz riječi „Blagoslovljen svima!” prikazao komadić ugodne obiteljske atmosfere i opuštanja s nećacima.

Stilist Marko Grubnić pokazao je da mu, što se tiče uskrsnih ukrasa, ne nedostaje baš ništa – pohvalio se zlaćanim zečićima, tortom sa zečjim ušima, vazama punim cvijeća, makronima u svim bojama... Svima je poželio da im Uskrs donese puno sreće, užitka, razumijevanja, nade, napretka, mira i obilja. Voditeljica Marijana Batinić plesala je u simpatičnoj video čestitki splitskim parkom ukrašenim prigodnim pilićima i zečićima, a drukčija od drugih bila je glumica Ecija Ojdanić – svojim je pratiteljima Uskrs čestitala iz Kljaka u društvu sa suprugom Robertom Orhelom, dok se iza njih okretao janjac.

Linker
26. travanj 2024 10:38