Gloria produkcija/Instagram
Dan očeva

Slavni tate: Uživanje u obiteljskim trenutcima povodom Dana očeva

Ni britanski vladar Charles III nije zaboravio uspomenu na svog oca, a proslavio je i vlastito očinstvo – na instagramskom profilu britanske kraljevske obitelji objavljene su njegove fotografije s pokojnim princom Philipom te sa sinovima Williamom i Harryjem.

Ni britanski vladar Charles III nije zaboravio uspomenu na svog oca, a proslavio je i vlastito očinstvo – na instagramskom profilu britanske kraljevske obitelji objavljene su njegove fotografije s pokojnim princom Philipom te sa sinovima Williamom i Harryjem.

Dan očeva u mnogim se zemljama obilježava treće nedjelje u lipnju, njime se slave očinstvo te uloga očeva u obitelji i društvu. U našoj zemlji i, primjerice, u Italiji, očevi imaju svoj trenutak 19. ožujka, na dan svetog Josipa, dok se u SAD-u i još pedesetak zemalja očevima posebno posvećuju u lipnju.

Slavljenju svojih supruga i njihove očinske uloge pridružile su se brojne poznate žene s djecom, pa je Emma Heming Willis objavila fotografiju supruga, glumca Brucea Willisa, koji se, unatoč progresivnoj frontotemporalnoj demenciji, bori za nastavak što normalnijeg života. Uz nježan trenutak oca i kćeri Emma je napisala: „Dan očeva trenutak je u kojem razmišljam o dubokom poštovanju i zahvalnosti koju osjećam prema Bruceu dok gledam kakav je otac našim djevojčicama. Ono čemu ih poučava trajat će generacijama. Bezuvjetna ljubav, dobrota, snaga, suosjećanje, strpljenje, velikodušnost, otpornost. Sretan Očev dan najboljem tati kojeg znam, koji će zauvijek biti dar našoj obitelji”. Emma je ovog vikenda proslavila i rođendan, a i tim je povodom objavila fotografiju na kojoj vidimo koliko ona i Bruce znače jedno drugome.

image

Nježni trenuci Emme Heming Willis i Brucea Willisa

INSTAGRAM

Lijepe riječi za Brucea imala je i njegova bivša supruga, glumica Demi Moore, s kojom je i nakon razvoda ostao u odličnim odnosima. Ona je objavila staru glumčevu fotku s njihove tri kćeri uz potpis: „Zauvijek sam ti zahvalna BW što si mi dao ove tri predivne djevojke. Volimo našeg tatu djevojčica!”

Seksi tata

Zgode i nezgode iz obiteljskog života rado s milijunskom sljedbom dijeli modna dizajnerica Victoria Beckham koja je objavila nekoliko fotografija sa svojim ocem Anthonyjem Adamsom, no znatno su više lajkova pokupile one sa suprugom Davidom Beckhamom u druženju s njom i njihovo četvero djece. „Ti si stvarno naše sve, volimo te toliko mnogo”, napisala je nekadašnja ‘spajsica‘ britanskoj nogometnoj legendi.

Seksi stranu svog supruga Bena Afflecka, s kojim nema zajedničke djece, istaknula je megazvijezda J.Lo. Na objavi ga vidimo golog do pasa u kupaonici, a tu je i kratka snimka iz mladih dana ljubavnog para. Podsjetimo, slavni dvojac bio je jedan od najpopularnijih zvjezdanih parova prije dvadesetak godina, no tada su prekinuli, ponajviše zbog medijskog pritiska, kako se poslije moglo doznati. Oboje su zasnovali obitelji s drugima, on s glumicom Jennifer Garner, ona s pjevačem Marcom Anthonyjem, da bi im se životni putevi ponovo spojili prije dvije godine. J.Lo je sada, uz čestitku svim nevjerojatnim očevima, izjavila da je Ben najbolji otac kojeg je ikada vidjela, da je potpuno uključen u odgoj djece te da ona uči od njega, a neki su joj pratitelji zamjerili što nije objavila fotografije Bena i djece, nego njegovu seksi varijantu. Jennifer Garner na Instagramu je Dan očeva čestitala svom ocu, ali i bivšem suprugu, napisavši: „Nitko ne voli svoju djecu kao što ti voliš našu. Sretan Dan očeva, Ben!”

Slavi i kraljevska obitelj

Prilično rijetko fotografije svojih sinova – osmogodišnjeg Silasa i dvogodišnjeg Phineasa – objavljuju glumica Jessica Biel i njezin suprug, glazbenik Justin Timberlake, no Dan očeva bio je prilika za to. Djeca se vide s leđa, a u kratkom potpisu Jessica izražava suprugu beskrajnu ljubav te mu zahvaljuje što nju i djecu voli takve kakvi su, „bez obzira na to koliko mu puta omeli sport, san, tišinu ili zdrav razum”.

image

Jessica Biel hvali Justina Timberlakea kao oca

INSTAGRAM
image

Kralj Charles III na izletu sa sinovima

INSTAGRAM

Prigodne fotografije sa svojim nasljednicima – devetogodišnjim Georgeom, godinu mlađom Charlotte i petogodišnjim Louisom – objavio je William, princ od Walesa, a dan koji slavi očeve nije zaboravio ni njegov otac, kralj Charles III. Novi britanski vladar nije zaboravio uspomenu na svog oca, a proslavio je i vlastito očinstvo – na instagramskom profilu britanske kraljevske obitelji objavljene su njegove fotografije s pokojnim princom Philipom te sa sinovima Williamom i Harryjem, što je možda još jedan korak prema poboljšavanju odnosa s mlađim sinom.

Linker
27. travanj 2024 16:15