Srce vam je nemirno

Samci, stiže vaše vrijeme! Pogotovo ako ste rođeni u ovom znaku

Jedni bi se ovih dana trebali posvetiti obitelji, drugi ljubavi, a trećima je bolje da napokon odvoje vrijeme za sebe.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 29. rujna do 5. listopada.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Na pragu ste priželjkivanih promjena. Vaša simpatija pokazat će da ima posebne planove za vas. Možda vam okolnosti neće dopustiti da se potpuno prepustite ljubavi, no uskoro će biti vremena i za to.

POSAO: Zabilježit ćete pad ambicije i motivacije, posebice ako uvidite da vaše povećano zalaganje nitko ne opaža. Postići ćete više uspjeha i zadovoljstva budete li se baviti umjetnošću i kreativnim radom.

KUŠNJA TJEDNA: Tražite li srodnu dušu, sredinom tjedna bit ćete neodlučni pa ćete si otežati novi ljubavni početak. Osoba kojoj se sviđate mogla bi početi gubiti strpljenje.

PRILIKA TJEDNA: Krajem tjedna očekuje vas nalet kreativnosti koji trebate što više iskoristiti. Mogli biste zadiviti okolinu.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV: Pronaći ćete nešto zanimljivo u znancu koji je povučen i pomalo čudan. Budu li vaši ljubavni signali nedovoljno jasni, on ih možda neće prepoznati. Ako ne napravite prvi korak, sve će završiti u pustim snovima.

POSAO: Usporedno sa starim poslovima morat ćete se baviti i novima. Prihvatite pomoć suradnika. Nađite vremena za analize i pregovore.

PRILIKA TJEDNA: Vikend je pogodan za uljepšavanje doma, ličenje i popravke te kupnju namještaja i dekorativnih predmeta.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Da biste zadržali partnera i očuvali postojeći odnos, morat ćete raditi kompromise i biti malo popustljiviji. Ako u vama ima još ljubavi i povjerenja, bit ćete spremni na sve, a ni strasti vam neće nedostajati.

POSAO: Dobre kritike izmjenjivat će se s iznenadnim preprekama i primjedbama šefova. Nakon vikenda možete očekivati nešto brži razvoj događaja i planova.

PRILIKA TJEDNA: Zahvaljujući Veneri u drugoj polovini tjedna uspjet ćete uskladiti profesionalne ambicije i romantične planove.

image

Ovnovi bi se trebali pripaziti svojih burnih reakcija.

IHOR PUKHNATYY DEPOSITPHOTOS

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV: Obiteljski problemi isprepletat će se s osjećajnim dilemama. Umjesto da pronađete oslonac u partneru, morat ćete se sami brinuti u svemu. Samcima će udvarati osoba kojoj namjere neće biti posve iskrene.

POSAO: Pojavljivat će se sitni poslovi koje nećete obavljati s pretjeranim veseljem, no morat ćete ih završiti što prije. Usredotočenost vam može pomoći u obavezama.

PRILIKA TJEDNA: Ako ste nezaposleni, nesvakidašnje zamisli i spremnost na rizik pomoći će vam u pronalaženju izvora prihoda

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Tražit ćete nove izvore zabave, rado se družiti i isprobavati svoje zavodničke sposobnosti. Odluke vezane uz privatni život donosit ćete brzo i impulzivno. Kad vam se netko svidi, morat ćete ga osvojiti.

POSAO: Upoznat ćete pojedince koje će vas potaknuti na veći angažman. Vaša kreativnost bit će naglašena, no mo rat ćete se baviti i tehničkim stvarima i financijskim analizama.

PRILIKA TJEDNA: Pozovu li vas prijatelji na druženje tijekom vikenda, spremno se odazovite. Dobro ćete se zabaviti

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV: Silno ćete se truditi oko svoje veze ili braka, čak i ako reakcije vašeg izabranika većinom budu mlake. Nakon vikenda možete očekivati povoljne promjene. Vaše želje i lijepi planovi polako se počinju ostvarivati.

POSAO: Nastojeći udovoljiti drugima bit ćete pretjerano revni. No, radeći ono što mislite da se očekuje od vas nećete se baš usrećiti. Budite predani vlastitim ciljevima.

PRILIKA TJEDNA: Imate li problema u seksu, pokušajte nešto promijeniti krajem tjedna. Budite spremni isprobati nešto novo.

image

Iako je ovo njihov mjesec, Vage će osjetiti pad motivacije na poslu.

IHOR PUKHNATYY DEPOSITPHOTOS

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV: Vaše burne emocije predstavljat će vam veliko opterećenje. Partner će vas zanemarivati zbog prezaposlenosti, a vi ćete posumnjati u njegovu vjernost. Umjesto optužbama i kritikama, obaspite ga nježnošću.

POSAO: Unutarnji nemir ometat će vas u nastojanju da se više posvetite poslu. Neki će vam pomagati, no bit će i kolega koji će se htjeti okoristiti vašom rastresenošću.

PRILIKA TJEDNA: Dobra tjelesna forma omogućit će vam da se lakše nosite s teškoćama. Bavite se sportom - budite aktivni i pokretljivi.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Željni ljubavi i pažnje, mogli biste se prikloniti nekome tko vam neće pružiti baš sve što želite, ali ćete s njim dijeliti mnoge stavove i iskreno razgovarati. Zadržat ćete za sebe svoje najdublje osjećaje.

POSAO: Nastojanja da poboljšate svoj status urodit će plodom. Uživat ćete veliko povjerenje šefova. Pazite sa mo da vas neka nerealna obećanja ne skrenu na krivi put.

PRILIKA TJEDNA: Sredinom tjedna bit ćete na dobrom putu da pretvorite hobi u izvor prihoda ili započnete novi poslovni projekt.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Odnos s pojedinim članovima obitelji zadavat će vam dosta gnjavaže. Krenu li rješavati vaša ljubavna pitanja, nastojat ćete prorijediti zajedničke susrete. U srijedu ćete se uvjeriti u snagu svog šarma.

POSAO: Nastojat ćete privući pažnju radom, no neke stvari proći će teže od očekivanog. Kad uvidite da su vaša rješenja krivo shvaćena, izgubit ćete vrijeme na uvjeravanja.

PRILIKA TJEDNA: Nastojte dobro iskoristiti slobodno vrijeme. Bavite se aktivnostima koje će vam omogućiti da ispucate negativnu energiju.

image

Blizanci, ispucajte negativnu energiju!

IHOR PUKHNATYY DEPOSITPHOTOS

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV: Srce vam je nemirno, a glas razuma prilično slab. Izostanak mirne i tolerantne komunikacije bit će kamen spoticanja između vas i partnera. Trebat ćete prijeći preko nekih riječi, što će vam biti jako teško.

POSAO: Smetat će vam neki suradnici, posebice ako sma - trate da nisu dorasli poslu koji obavljaju. Budete li to dugo držali u sebi, na koncu bi moglo bučno izbiti na površinu.

PRILIKA TJEDNA: Ako se nalazite na pragu nove veze, ne vraćajte se više u prošlost uporno tražeći uzroke propasti stare ljubavi.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Uzbudljive situacije, sitne prepirke i pomirenja začinit će vašu vezu. Ako ste samac, moguća je iznenadna zaljubljenost. Ne obazirite se na pojedince koji će vam pokušati otežati ostvarenje ljubavnih planova.

POSAO: Poslovna sudbina povezana je s rođacima i znancima. Mogli bi vam pomoći da zaradite više novca i kvalitetno obavite zadatke. Neke ćete dogovore odgoditi.

PRILIKA TJEDNA: Vikend je kao stvoren za romantično putovanje. Opustite se i ne zamarajte sitnicama pa ćete se provesti iznad očekivanja.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Potraga za idealnim partnerom i želja za skladnom vezom neće teći tako glatko. Pojedinci koje ćete upoznati bit će zabavni i privlačni, ali neće ostaviti dubok dojam na vas ni pokrenuti lavinu vrućih emocija.

POSAO: Zbivanja će ovisiti o tome kako se vi postavite. Istaknut ćete se znanjem i trudom, a nakon toga očekivat ćete od drugih da potegnu. Moguć je financijski dobitak.

PRILIKA TJEDNA: Posvetite li u nedjelju više pažnje prijateljima i rođacima, doživjet ćete lijepe trenutke koji će vas vratiti u djetinjstvo.

Linker
16. travanj 2024 02:50