Gloria produkcija/Instagram
Neprocjenjivo

Rumer objavila prve fotografije tate Brucea Willisa s njenom kćeri Lou - njegovom prvom unučicom

"Ovo mi ostaje za cijeli život. Očeva dragost i ljubav prema njoj bile su tako čiste i lijepe. Tata, tako sam sretna što te imam", napisala je raznježena Rumer.

"Ovo mi ostaje za cijeli život. Očeva dragost i ljubav prema njoj bile su tako čiste i lijepe. Tata, tako sam sretna što te imam", napisala je raznježena Rumer.

Bruce Willis u travnju je postao djed, a sada je, povodom Dana očeva, njegova kći Rumer Willis objavila prvu fotografiju svog oca i svoje bebice koja je dobila ime Louetta. Ovi nježni prizori za Rumer su neprocjenjivi, jer kako je poznato, 68-godišnja glumačka legenda boluje od neizlječive frontotemporalne demencije i svaki im je ovakav trenutak posebno dragocjen.

„Ovo mi ostaje za cijeli život. Očeva dragost i ljubav prema njoj bile su tako čiste i lijepe. Tata, tako sam sretna što te imam, i Lou je sretna. Hvala ti što si najšašaviji, najdraži, najcool tata kakvog djevojka može poželjeti”, posvetila je ocu lijepe riječi 32-godišnja Rumer, njegova najstarija kći iz braka s glumicom Demi Moore koji je okončan 2000. godine. U braku su rođene i Scout (31) i Tallulah (29).

Rumer nije zaboravila čestitati ni svom partneru i Louettinom ocu, glazbeniku Dereku Richardu Thomasu. „Sretan ti prvi Dan očeva. Hvala ti što si izgradio predivan vrt za Lou u kojem se igra i iz kojeg jede. Hvala ti što ispunjavaš kuću glazbom. Hvala za svako kasnonoćno mijenjanje pelena i smiješne grimase. Tako sam zahvalna što naša curica ima tatu koji je toliko voli i koji je toliko šašav i neobičan, pa će ona znati da je to u redu i za nju. Hvala ti za najbolju djevojčicu koju sam mogla zamisliti”, objavila je raznježena Rumer.

I prva i druga Bruceova obitelj – supruga Emma Heming Willis te kćeri Mabel (11) i Evelyn (devet) – nastoje što dulje ostati povezane s njim, koliko god je to moguće. Tallulah je nedavno objavila kako svaki puta kada ide posjetiti oca napravi gomilu fotografija i obraća pozornost na sitnice koje prije nije zamjećivala. „Spremila sam svu govornu poštu koju sam od njega dobila. Pokušavam sve dokumentirati za dane kada on više neće biti tu. On još zna tko sam i razvedri se kad uđem u sobu”, napisala je Tallulah.

Linker
27. travanj 2024 09:17