NOVA GLORIA IN

Nova pravila poslovnog odijevanja: Pokaži stav kroz modne kombinacije

S piste u ured: hit komadi od devet do pet!

Odjenite se kao da ćete danas sresti svog najvećeg neprijatelja - govorila je ženama pariška dizajnerica Coco Chanel.

"Ako ne možete nadmašiti konkurenciju, potrudite se biti bolje odjeveni od nje", savjet je slavne Vogueove urednice Anne Wintour. Ambiciozne žene često citiraju i onu staru izreku koja kaže "odjenite se za posao koji želite, a ne za onaj koji imate". Iako odijelo ne čini čovjeka, iskustvo i istraživanja pokazuju da dobro odjeveni ljudi mogu opčiniti one oko sebe, pa čak ih i uvjeriti kako znaju ili mogu više od ostalih (čak i kad to nije tako).

image

Prada

WWW.FASHIONPPS.COM/AVALON/PROFIMEDIA

Stroga uniseks odijela više nisu jedini način da poručite svijetu kako imate volju, znanje i ambiciju. Današnji koncept power dressinga uključuje i puno ženstvenije komade poput kožnatih suknji i decentnih haljina, a u novom broju donosimo prijedloge za poslovni modni stil koji neće ostati nezamijećen. Gloria IN donosi i hit komad uličnog stila - dobru staru bomber jaknu koja su otkrile - i u orbitu popularnosti vratile - pripadnice generacije Z, Hailey Bieber i Stella Maxwell.

image

Emili Sindlev

LUCIA SABATELLI/POLARIS/PROFIMEDIA

Jedan od komada koji se pojavljuje u najneobičnijim kombinacijama je korzet, a kako ga nositi u čednom, pa čak i poslovnom izdanju, doznajte na našim stranicama. Uživajte u vikendu - sa stilom!

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
24. travanj 2024 03:53