Na listi želja

Na listi želja: Ove mirisne svijeće za Zaru je radio popularni Jo Malone

Osam različitih mirisnih varijanti pružit će sasvim posebnu mirisnu atmosferu u svakom prostoru.

Mirisne svijeće su malo zadovoljstvo koje u trenutku transformira atmosferu i dom pretvara u mirisnu oazu. Posljednjih godina tržište je puno raznih mirisa i svijeća, a u igru su ušli i modni brendovi - od & Other Storiesa, H&M-a i Zare. S većom ponudom brendova, povećava se i raspon cijena po kojima možete nabaviti mirisne dekoracije - omiljena dekoracija na Instagarmu su one brendova Byredo, Diptyque te Jo Malone, za koje ipak treba izdvojiti nešto više novca.

No brojni brendovi nude jednako mirisne i kvalitetne linije mirisnih svijeća po povoljnijim svijećama - Zara je jedna od njih, a na jednoj od kolekcija, španjolski brend se udružio s Jo Malone brendom koji je za Zaru producirao mirisne svijeće u osam različitih mirisnih tonova. Što je najbolje - sjajno mirišu, dugotrajne su, a cijena za 200 grama svijeće iznosi 19,95 eura.

image

Zara mirisna kolekcija svijeća nastala je u suradnji s brendom Jo Malone

Promo

Tako će vas Zarina Amalfi Sunray svijeća odvesti na putovanje sunčanom Italijom, s notama bergamota, mandarine i narančina cvijeta. Svijeća Ebony Wood daje dašak drveta i kože te podsjeća na miris knjižnice prepun klasičnih djela, uz note ružičastog papra, klinčića i ebanovine. Bohemian Bluebells s mirisom lavande, sandalovine i mošusa podsjeća na rustikalni miris sela i prirode. Dakle, ako su mirisne svijeće neizostavni dio vašeg interijera, a tražite povoljne i kvalitetne primjerke, ne morate potrošiti previše na ove dekoracije, a izbor ovih osam mirisa zadovoljit će svaki nos.

Linker
24. travanj 2024 04:56