Tjedni horoskop

Merkur će mnogima otežati intimnu komunikaciju, ali ne i ovom znaku

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 8. do 14. rujna.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Čeznut ćete za doživljajima koji bi unijeli više strasti i uzbuđenja u vašu svakodnevicu. Zauzeti će imati mnogo ljubavne inicijative, dok će se samci lakše opustiti i biti spremniji za novu romansu.

POSAO: Brzo ćete usvajati nova znanja i spretno izvršavati ono što se traži od vas, jedino nećete biti zadovoljni reakcijama okoline na vaše ideje i prijedloge. Možda biste ih trebali samo malo bolje razraditi.

KUŠNJA TJEDNA: Sredinom tjedna pripremite se na izazove i neočekivane obaveze. Da vas okolnosti ne bi zatekle potpuno nespremne, ne započinjite nešto što nećete moći dovršiti.

PRILIKA TJEDNA: Stavite li društvo i izlaske u drugi plan te se usmjerite na ljubav, doživjet ćete lijepa i nezaboravna iskustva.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Rijetko ćete biti mirni i opušteni u društvu svog izabranika. Pokušavajući analizirati ljubav i izračunati koliko tko daje, a koliko prima, izgubit ćete ne samo dragocjeno vrijeme već i njegovu naklonost.

POSAO: Radni sati prolazit će sporo. Bez obzira koji posao obavljate, trudit ćete se biti vedri. Svojim duhovitim pričama mnogima ćete izmamiti osmijeh na lice.

PRILIKA TJEDNA: Umjesto na još jedan komad odjeće, potrošite novac na kvalitetnu kozmetiku te raskošne tretmane lica i tijela.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Uživat ćete u društvu jednog znanca ili kolege uviđajući da je ono što osjećate prema njemu više od prijateljstva. Ako ste zauzeti, s partnerom ćete nastojati razgovarati o svemu, pa čak i o bivšim ljubavima.

POSAO: Radna sredina više neće biti ista. Bolje ćete se truditi oko pojedinaca koji su vam važni za ostvarenje planova i spremnije ćete im raditi usluge.

PRILIKA TJEDNA: Prijatelji će vam udijeliti korisne informacije, a pomoći će vam i da povećate novčane zalihe putem honorarnog posla.

image

Vaga će još uvijek pretjerano analizirati ljubav

DEPOSITPHOTOS

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV: Između vas i partnera bit će vrlo napeto. Kad budete zajedno, teško ćete izdržati i nekoliko sati u miru i slozi. Možda bi bilo dobro da neko vrijeme provedete odvojeni, tako da možete u miru razmisliti o svemu.

POSAO: Prisiljeni ste obavljati naporne zadatke ili ćete se naći na meti radoholičara koji nameće ubitačni ritam. Povežete li se s istomišljenicima, manje ćete se uzrujavati.

PRILIKA TJEDNA: Privucite pažnju kolega i šefova tako što ćete predstaviti ideje koje su ne samo zanimljive nego i lako ostvarive.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Preplavit će vas ljubavni zanos. Bit ćete spremni na sve samo da rasplamsate strast u svojoj vezi. Samci koji bi htjeli promijeniti svoj status mogli bi se upustiti u romansu koja će biti mnogo više od avanture.

POSAO: Nastojat ćete biti neovisni, iako ćete teško donositi odluke bez konzultacija s osobama od povjerenja. Poslovno vezani uz obitelj napravit ćete korake ka osamostaljenju.

PRILIKA TJEDNA: Subota je pogodna za analizu dogovora i ugovora, kao i za početak ozbiljnije brige za zdravlje i prehranu.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Trudit ćete se oko partnera, posebice kad je u pitanju seks. Ako on ne reagira na željeni način, potražit ćete društvo onih koji vas razumiju i koji će na najbolji način zadovoljiti vaše emotivne potrebe.

POSAO: Poboljšat ćete odnose s kolegama te tražiti dodatni izvor zarade. Imat ćete mnogo dobrih ideja, no morat ćete se baviti zaostalim poslovima.

PRILIKA TJEDNA: Početkom tjedna povucite potrebne poteze da biste privukli pažnju mogućih ljubavnih partnera u svom okruženju

image

Jarčeve će ovih dana preplaviti ljubavni zanos

DEPOSITPHOTOS

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV: Puno ćete se družiti s prijateljima. Otiđete li na putovanje bez partnera, sve će biti drukčije kad se vratite. Samci će se olako upustiti u odnos koji im može donijeti probleme. Ne kopajte po tuđoj prošlosti.

POSAO: Oslabjet će vam koncentracija. Neće vam biti teško preuzeti odgovornost, no na početku tjedna vaši prijedlozi neće nailaziti na reakciju kakvu ste očekivali.

PRILIKA TJEDNA: Iskoristite svoju maštu i umjetnički talent. Mogli biste nešto zaraditi prodajom rabljene robe ili starog prijevoznog sredstva

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV: Često ćete biti previše kritični i zahtjevni prema partneru, ali zadovoljstvo što ste zajedno neće izostati. Ako ste sami, početkom tjedna snažno će vas privući pojedinac kojeg dosad skoro i niste primjećivali.

POSAO: Radni ritam bit će neujednačen. Smetat će vam nemogućnost samostalnog donošenja odluka, podjednako kao i kompromisi na koje ćete morati pristati.

PRILIKA TJEDNA: Osjetite li da vam veza postaje monotona i da vam trebaju novi impulsi, nagovorite partnera na obilazak novih odredišta.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Smjeli i zavodljivi, upustit ćete se u osvajanje osobe koja vam je ubrzala srce. Uvjereni da vas čeka nešto lijepo i uzbudljivo, ostavit ćete iza sebe potrošenu vezu i odnose koji su vam zagorčavali život.

POSAO: Susretat ćete se s kreativcima koji će vas potaknuti na nove projekte. Neće vam manjkati elana, no bit ćete nervozni i teško ćete dulje izdržati na jednom mjestu.

PRILIKA TJEDNA: Preuzmite inicijativu jer vas pasivno prepuštanje zbivanjima neće usrećiti. Dajte priliku svom talentu da se razvije.

image

Ovnovi bi trebali smanjiti očekivanja od partnera

DEPOSITPHOTOS

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV: Teško ćete se osloboditi starih navika ili ćete zbog loših iskustava biti suzdržani prema novom partneru. Pokušat ćete intuitivno predosjetiti kakve su namjere jednog udvarača i što skriva iza lijepih priča.

POSAO: Bit ćete u dobroj formi, premda i dosta nervozni. Najbolje ćete se osjećati ako se bavite kreativom, a radite li po fiksnom radnom vremenu, poželjet će drukčiji ritam.

PRILIKA TJEDNA: Neprestano ćete tražiti nove oblike zabave, no kad malo predahnete, shvatit ćete da vam je najbolje u starom društvu.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Merkur vam otežava intimnu komunikaciju, a ono što je neizrečeno može dovesti do nesporazuma. Ako slutite da vam partner pokušava nešto reći, a ne zna kako, pokušajte intuitivno doprijeti do njega.

POSAO: Mašta će vam raditi punom parom, no nedostajat će vam strpljenja. Usporit će vas problemi s računalom i spora administracija. Ljutnjom nećete ništa postići.

PRILIKA TJEDNA: Izlet ili kraće putovanje približit će vas partneru. Otkrit ćete nove zajedničke točke i raspiriti strast.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Bonaca će zavladati bračnim vodama. Voljet ćete tiše, postojano i ozbiljno. Zabavljat će vas uređenje životnog prostora i isprobavanje kulinarskih recepata. Samci će biti vrlo zahtjevni pri izboru partnera.

POSAO: Uočavat ćete tuđe pogreške te polemizirati zbog sitnica gnjaveći suradnike kritikama. Nedostajat će vam razumijevanja za pojedince koji su novi na poslu.

PRILIKA TJEDNA: Otvoren razgovor s partnerom omogućit će vam da proniknete u njegovu intimu i ispunite mu skrivene želje.

Linker
23. travanj 2024 22:42