DEPOSITPHOTOS
Tjedni horoskop

Ljubavne strasti okusit će većina, ali ne i ovaj horoskopski znak

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 1. do 7. rujna.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 1. do 7. rujna.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Ohrabreni pozitivnim reakcijama suprotne strane, ostavit ćete iza sebe loše stvari. Ako ste samac, krajem tjedna Venera vas dovodi na prag nove veze, pune strasti i vrućih emocija, ali i intelektualnog razumijevanja.

POSAO: Surađivat ćete sa starim partnerima i razmišljati o novim projektima. Poslovi koji zahtijevaju koncentraciju, dobru mentalnu spremnost ili stručnost u baratanju financijama vode vas ka uspjehu.

KUŠNJA TJEDNA: Mjesec će tijekom vikenda potencirati neslaganje u obitelji donoseći manjak strpljenja i tolerancije, a višak nervoze i taštine. Izbjegavajte povišene tonove.

PRILIKA TJEDNA: Četvrtak je pogodan za donošenje odluka i pokretanje promjena koje vam mogu unaprijediti život i međuljudske odnose.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Htjeli biste obogatiti ljubavni život, osvojiti simpatiju ili unijeti dašak svježine u svoj brak. Budite otvoreni prema novim poznanstvima, no izbjegnite ona koja vam mogu donijeti tek kratkotrajno zadovoljstvo.

POSAO: Uživat ćete u pohvalama svoga rada. Veselit će vas dobar odnos s kolegama te pojava novog koji će do ­ nijeti svježe ideje. Otvaraju vam se zanimljive mogućnosti.

PRILIKA TJEDNA: Zahvaljujući šarmu i otvorenosti steći ćete nove znance i prijatelje. Vaše posredovanje bit će ključno za dogovor.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Previše ćete primati k srcu i sitne nesuglasice, a budućnost vaše veze činit će vam se neizvjesna. Krajem tjedna iskren i otvoren razgovor otklonit će vaše sumnje i nesigurnost. Ne povlačite se u sebe.

POSAO: Nije sjajno vrijeme za nove projekte. Ne zanosite se planovima koji imaju malo izgleda da se ostvare, nego se usredotočite na ono što morate hitno napraviti.

PRILIKA TJEDNA: U utorak budite prodorni i razgovorljivi, posebice ako vam je posao vezan uz trgovinu, putovanja i marketing.

image

Vagu čeka vrlo uzbudljiv tjedan na osobnom planu, samo ako ne bude brzopleta

DEPOSITPHOTOS

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV: Sukobljavat ćete se s partnerom zbog različitih stajališta i drukčijeg poimanja dužnosti i obaveza. Odgovarat će vam nesputana veza. Prilično temperamentno izražavat ćete svoju potrebu za neovisnošću.

POSAO: Osjetit ćete umor, a i ono što vam je prije djelovalo jednostavno, sada će biti komplicirano. Budete li se oslanjali na druge, stvari će se dodatno oduljiti.

PRILIKA TJEDNA: Da biste izbjegli razmirice s partnerom ili simpatijom, obuzdajte sklonost koketiranju i davanje praznih obećanja.


JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Ulaskom u Djevicu, Venera će vas naoružati strašću i šarmom te vam pokazati najkraći put do srca osobe koja vas privlači. Promišljenim i sigurnim koracima ulovit ćete je u svoju ljubavnu mrežu.

POSAO: Morat ćete paziti kako se odnosite prema šefovima jer vam oni neće biti naklonjeni. Najbolje ćete proći budete li kritike podnosili stoički i bez uzrujavanja.

PRILIKA TJEDNA: Pokažete li u utorak dovoljno razumijevanja za svog izabranika, uvjerit ćete se da vaša veza može opet zablistati.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Nedostaje vam ljubavi, nježnosti i romantike. Ako ste sami, zbog straha od razočaranja, predomišljat ćete se oko nove romanse. Bit ćete prilično neodlučni, čak i ako potencijalni partner u vama probudi strast.

POSAO: Bit ćete nadobudni ostavljajući dojam osobe koja je sigurna u sebe. Pozabavite se sređivanjem financija nastojeći izbjeći nepotrebne troškove.

PRILIKA TJEDNA: Pravo je vrijeme da predstavite šefovima svoje originalne zamisli. Učinite to tako da pažljivo obrazložite svaku pojedinost.

image

Možda sad nemate motivacije i osjećate umor, no ribe, ne brinite, i to je prolazno

DEPOSITPHOTOS

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV: Nezadovoljni načinom na koji se partner odnosi prema vama, mogli biste se uplesti u ljubavni trokut. U početku ćete se samo prepuštati strasti, a kad shvatite u što ste se uvukli, bit će kasno za tihi uzmak.

POSAO: Ponestat će vam motivacije, a pratit će vas i osjećaj iscrpljenosti. Trebat će vam dvostruko više vremena i za uobičajene poslove, posebice nakon vikenda.

PRILIKA TJEDNA: Posvetite slobodno vrijeme uređenju vrta, životnog prostora i isprobavanju novih kulinarskih recepata.


OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Tjedan će obilovati žučnim prepirkama i strastvenim pomirenjima. Partner će vas snažno privlačiti, no katkad će izvlačiti ono najgore iz vas. Bit ćete ljubomorni i posesivni, a ni on neće mnogo zaostajati.

POSAO: Opterećivat će vas brojne obaveze. Istovremeno ćete obavljati više stvari, što će vas i psihički dosta iscrpiti. Zbog nervoze biste mogli činiti greške.

PRILIKA TJEDNA: Moguće je da vas otkaz ili smanjena plaća natjera da pronađete novi izvor prihoda i počnete se baviti onim što volite.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Budi se potreba za zavođenjem i avanturom, što vam može predstavljati veliki problem ako ste zauzeti. Bude li vam se udvarao netko vrlo uporan i jednako privlačan, teško ćete mu odoljeti.

POSAO: Promijenit ćete odnos prema ljudima o kojima ovisi vaš uspjeh. Usprkos manjim teškoćama, nećete gubiti iz vida svoj cilj.

PRILIKA TJEDNA: Krajem tjedna Venera vam donosi obilje romantike pa ne budite neodlučni kad bude trebalo napraviti prvi korak.

image

Osobama u znaku blizanca ovog vikenda je najboje da se posvete sebi

YAKOBCHUK/DEPOSITPHOTOS

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Napravit ćete sve da svoju intimu obogatite uzbudljivim iskustvima. Budući da ćete biti duhoviti i šarmantni, to vam neće predstavljati problem. Obiteljski problemi će vas nakon vikenda prisiliti da malo usporite.

POSAO: Dođe li do reorganizacije u vašoj tvrtki, brzo ćete naći mjesto koje će vam više odgovarati. Unatoč napetostima, spretno ćete rješavati praktične probleme.

PRILIKA TJEDNA: Tjedan je pogodan za manji operativni zahvat te povećanu brigu o tijelu i zdravlju. Godit će vam boravak u prirodi.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Stvari se dobro razvijaju, no krajem tjedna naći ćete se u delikatnoj situaciji, posebice ako ste na početku veze. Premda je inicijativa s vaše strane dobrodošla, važnije je da preispitate svoje osjećaje.

POSAO: Imate mnogo kreativne energije, no nećete je uvijek iskoristiti na pravi način. Problem će biti u mislima koje će vam se rojiti u glavi izazivajući krive procjene.

PRILIKA TJEDNA: Pokrenite se. Ubrzani rujanski ritam neće vam ostaviti puno vremena koje biste proveli sami i prepušteni sanjarenju.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Sredinom tjedna upoznat ćete nekoga tko će vas zaintrigirati zanimljivim pričama i atraktivnim izgledom. Privlačnost će biti obostrana, no vi ćete morati malo zakomplicirati stvar ­ tek toliko da ostavite dojam.

POSAO: Dokazat ćete se u poslu koji vam može donijeti dobit, ali i bolji status. Čuvajte povjerljive podatke te izbjegavajte suradnike koji zabadaju nos u tuđe poslove.

PRILIKA TJEDNA: Živahan i sadržajan društveni život bit će garancija održavanja ne samo prijateljskih nego i poslovnih veza.

Linker
26. travanj 2024 22:20