Sve se vraća

Horoskop: Dok će drugi uživati, ovom će znaku na naplatu doći grijesi iz prošlosti

Ovog tjedna će gotovo cijeli zodijak moći predahnuti jer su se zvijezde posložile tako da će tek rijetki osjetiti trzavice na privatnom i poslovnom planu. Iznimke, naravno, ipak postoje. Više sreće drugi put!

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 17. do 23. studenog.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Tolerancijom i nježnošću ostvarit ćete više razumijevanja s partnerom. Samci će se naći na pragu nove romanse. Budite strastveni, samo vodite računa da silnim emocijama već na početku ne zagušite svog izabranika.

POSAO: Vaš utjecaj na druge bit će prilično jak. Lako ćete nametnuti svoj plan djelovanja te stjecati sljedbenike i suradnike. Stvaraju se povoljnije okolnosti za one koji traže novi posao ili bolje radne uvjete.

KUŠNJA TJEDNA: Namjeravate li dodatnim aktivnostima popraviti financijsko stanje, početkom tjedna izbjegavajte fizički zahtjevne zadatke jer biste se mogli previše iscrpiti.

PRILIKA TJEDNA: Da biste unijeli više uzbuđenja i strasti u svoju vezu, budite smjeli i posegnite za izazovnom odjećom.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Imat ćete malu krizu u vezi, a taština vam neće dopustiti da napravite prvi korak. No, nemojte to očekivati ni od suprotne strane, koja će biti možda i prkosnija od vas. Shvatit ćete da je odluka na vama.

POSAO: Prilagodit ćete svoje planove zahtjevima radne sredine. Usmjerit ćete se na zajednički cilj pomažući drugima da postignu bolji rezultat.

PRILIKA TJEDNA: Kraj tjedna rezervirajte za važne razgovore jer su tada povećane šanse da ćete uvjeriti sugovornike u ono što želite.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Naklonjena Venera budi u vama želju za druženjem i zavođenjem. Veselit će vas izlasci s prijateljima i bezazleno koketiranje s privlačnim znancima. Zauzeti će pronalaziti nove zajedničke točke s partnerom.

POSAO: Izvrsno ćete se snalaziti u istraživačkim zadacima. Novac bi mogao kapnuti s više strana pa ćete moći pokrpati rupe u svom budžetu i planirati nove projekte.

PRILIKA TJEDNA: Obogatite se učenjem, čitanjem i stručnim usavršavanjem. Vratit će vam se sve što u ovom tjednu uložite u sebe.

image

Komad izazovne odjeće dobro bi sošao u ormaru jednog Strijelca

PEXELS

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV: Svojim nepovjerenjem kvarit ćete ljubavni odnos i sve bliske veze. Partnerovo ponašanje bit će vam sumnjivo i tražit ćete skriveno značenje u njegovim riječima. Samcima će na naplatu doći grijesi iz prošlosti.

POSAO: Bit ćete zauzeti novčanim pitanjima. Trebat ćete revidirati bankarske ugovore. Moguć je i odlazak starije osobe s kojom ste blisko surađivali ili vam je bila mentor.

PRILIKA TJEDNA: Bude se vaša kreativnost i zanimanje za pohađanje tečajeva, posebice ako su vezani uz ljepotu, umjetnost i tjelovježbu.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Postajete svjesni koliko vam znače partnerova ljubav, potpora i razumijevanje. Mogli biste čak i osjetiti grižnju savjesti zbog postupaka koje ste učinili u trenucima naglašenog egoizma i svojeglavosti.

POSAO: Ništa vas neće omesti u nastojanju da iskoristite mogućnosti. Djelovat ćete poticajno na okolinu, čak i onda kad bude izgledalo da se stvari ne odvijaju kako ste zamislili.

PRILIKA TJEDNA: Imat ćete dosta energije pa bi bilo poželjno da iskoristite predstojeće dane i za malo ozbiljniju tjelovježbu.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Vaš predmet žudnje pokazat će se kao prilično tvrd orah. Zauzete očekuju igrice nadmudrivanja, a bit će i mnogo ljubomore koja može smanjiti kvalitetu seksualnog života.

POSAO: Nakupilo vam se zaostalog posla, ali zbog novih okolnosti ni sada ih nećete privesti kraju. No, zato ćete na svoju stranu pridobiti suradnike koji imaju iskustva.

PRILIKA TJEDNA: Planirate li putovanje, početkom tjedna sve što trebate napraviti polazit će vam od ruke. Dobro ćete se provesti.

image

Vježbanje je odličan ispušni motiv za energičnog Ovna

PEXELS

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦

LJUBAV: Mogući su problemi s bivšim partnerom. Osjećat ćete snažan pritisak koji će vas natjerati na ishitrene reakcije. Želite li izbjeći sukob koji se može odraziti i na vašu novu vezu, izbjegavajte žučne rasprave.

POSAO: Suradnja s pojedincima koji nisu dorasli funkciji koju obnašaju bit će vam izuzetno naporna. Nećete dobro prihvaćati savjete, pa čak ni dobronamjerne sugestije.

PRILIKA TJEDNA: Umjesto da se uzrujavate zbog tračeva i spletki, provodite vrijeme tamo gdje takve stvari neće dopirati do vas.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Provodit ćete dosta vremena s pojedincem koji će vas više privlačiti u intelektualnom nego tjelesnom smislu. Ako je između vas velika razlika u godinama, važno je da već na početku kažete kakav odnos želite.

POSAO: Nove okolnosti guraju vas u izazove. Ostanete li bez posla, smatrajte to mogućnošću da se dokažete na drugom području i kod drugog poslodavca.

PRILIKA TJEDNA: Isplatit će vam se otvorenost prema promjenama i prihvaćanju novosti. Krajem tjedna osmjelite se na veliki iskorak.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Očarat će vas znanac koji isijava samopouzdanje, nesputanost i životni optimizam. Kad budete zajedno, vrijeme će vam proletjeti. Ako ste zauzeti, sredina tjedna pogodna je za ispravljanje pogrešaka i zbližavanje.

POSAO: Pristupat ćete savjesno svim obavezama, a neće vam manjkati ni dobrih ideja. Stvari će se dobro razvijati i postići ćete dogovore kojima ste se nadali.

PRILIKA TJEDNA: Ako ste napokon pronašli srodnu dušu, poželjno je da ne kopate po prošlosti, nego da uživate u svakom lijepom trenutku.

image

Rak se ne bi trebao bojati novih prilika u životu

PEXELS

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV: Pred vama su promjene koje neće biti baš po vašem ukusu. Između vas i partnera moglo bi nastupiti osjetno zahlađenje s kojim ćete se teško nositi. Ako ste sami, jedna zagonetna osoba uvući će vam se u srce.

POSAO: U određenim situacijama shvatit ćete da ne možete provesti ono što želite. To će vas frustrirati. Moguća su podmetanja kolega koji vas smatraju konkurencijom.

PRILIKA TJEDNA: Vikend proveden u veselom društvu i opuštenom ugođaju pomoći će vam da vratite unutarnji mir i psihičku stabilnost.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Uživat ćete u svemu što vam život pruža, neovisno o tome jeste li sami ili zauzeti. Povremeni susreti s jednom privlačnom osobom proći će bez dubokih emocija, no bit će dovoljni da utaže vašu glad za pažnjom.

POSAO: Možete se pohvaliti spretnošću, kao i dosta kvalitetnim odnosom s kolegama. Postići ćete dobre rezultate u zadacima vezanima uz komunikaciju i promidžbu.

PRILIKA TJEDNA: Naiđete li sredinom tjedna na nekoga tko će vas osvojiti na prvi pogled, stavite druge udvarače na čekanje.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Čvrsto i odlučno rješavat ćete ljubavna pitanja. Ako vas je partner iznevjerio, pokazat ćete mu da preko toga nećete lako prijeći. U petak ćete upoznati zanimljivog pojedinca koji će vas se jako dojmiti.

POSAO: Usmjerit ćete se na karijeru, a i društveni život bit će povezan s poslom. Ako vam se ponudi novo radno mjesto, ne donosite odluku a da niste dobro razmislili.

PRILIKA TJEDNA: U petak ćete biti vrlo intuitivni i znat ćete kada treba istaknuti vlastito mišljenje, a kada uvažiti tuđe.

Linker
16. travanj 2024 12:43