ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Blizance: "Partner će vam biti glavni oslonac"

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

SRETNA BOJA: Žuta boja donijet će vam pozitivnu energiju i poboljšati vaše komunikacijske vještine. Odjenete li se u ovu boju, zračit ćete samopouzdanjem i šarmom i stvoriti protok dobre energije koja će vas štititi od nepovoljnih utjecaja.

LJUBAV I BRAK: Ljubav će vam ove godine biti utočište od svih problema. Kada vas pritisnu okolnosti, partner će vam biti glavni oslonac i podrška. Dijelit ćete s njim najdublje misli i zajedno se nositi s izazovima, a u drugom dijelu godine mogli biste se zaručiti ili početi zajedno živjeti. Vaše će intimne veze ove godine postati iskrenije i otvorenije pa ćete poboljšati i odnose s obitelji i prijateljima. Samcima drugi dio godine donosi priliku da se zaljube i konačno započnu vezu koja će ispuniti sve njihove kriterije i očekivanja.

image

Franka Batelić, 7. lipnja 1992.

NEJA MARKICEVIC/CROPIX CROPIX

KARIJERA I NOVAC: U prvom dijelu godine Saturn u Ribama usporavat će vaše planove. Otežano ćete se nositi s povećanim odgovornostima, a neočekivane prepreke sprečavat će vas da krenete naprijed. Jupiter će krajem svibnja ući u vaš znak i posve promijeniti situaciju. Taj je planet poznat kao srećonoša pa ćete primijetiti da se okolnosti okreću u vašu korist. Stečeno iskustvo pomagat će vam da budete uspješni u radu, a mnogi će konačno pronaći poziv, što će značiti promjenu posla ili čak struke.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Slušajte svoje tijelo i ne izlažite se prekomjernim naporima. Uzmite povremeno pauzu i odmorite se, jer će vas to zaštititi od prekomjernog izgaranja. U drugom dijelu godine optimizam i vedro raspoloženje poticat će vas da unatoč umoru budete aktivni i pazite na sebe i svoj izgled.

BROJ SREĆE 2: Najsretnije okolnosti bit će vezane za pozitivne vibracije ovog broja, koji će vam u 2024. često služiti kao amajlija.

image

Lenny Kravitz, 26. svibnja 1964.

SHUTTERSTOCK

TAJNA ŽELJA: Želite transformirati svoj život iz temelja i konačno početi ostvarivati davne snove. Posjedovat ćete dovoljno samouvjerenosti i optimizma da se izborite za ono što odavna priželjkujete.

U DOBRIM DANIMA: privlačni, optimistični, samouvjereni, tolerantni, otvorena uma

U LOŠIM DANIMA: nepredvidivi, nepouzdani, dvolični, neiskreni, nepromišljeni

NAJBOLJI MJESEC: U prosincu će vam se ostvariti mnoge želje. Bit ćete svjesni dojma koji ostavljate na druge, a šarm i snalažljivost donose vam poslovne i ljubavne uspjehe. Godina će vam završiti na najbolji mogući način - promaknućem i povišicom ili zaljubljivanjem i početkom nove veze.

Linker
19. ožujak 2024 14:09