Blagdanski ugođaj

Destinacija za savršen božićni shopping u kojem će uživati cijela obitelj

Uživajte u blagdanskom shoppingu uz popuste do čak 70 posto, klizalištu za najmlađe, napravite najkreativniju božićnu fotografiju, prijavite se na nagradne natječaje i osvojite bogate poklon pakete - samo u Designer Outletu Croatia.

Zakoračili smo u hladnije dane koje ćemo sve više provoditi na otvorenom, bilo da je to na Adventu, uživanju u zimskim aktivnostima ili u traženju savršenih poklona za naše najdraže. Ovo je najljepše doba godine upravo zbog darivanja i provođenja vremena s obitelji i prijateljima, stoga je važno da na vrijeme obavimo božićni shopping i spremni dočekamo blagdane.

Vaša omiljena shopping destinacija, Designer Outlet Croatia, ovih blagdana pretvorila se u pravu zimsku čaroliju. Zrak je ispunjen mirisima fritula i kuhanog vina, stvarajući toplu i primamljivu atmosferu, a šetnica, ukrašena božićnim ukrasima te klizalište, savršena su kulisa za čarobno iskustvo shoppinga i božićne fotografije. Pripremite se za nadolazeće blagdane uz odličnu zimsku ponudu u kojoj svoje omiljene modne brandove možete pronaći na popustima od 30 do 70 posto i to sve do 27. prosinca, a najkreativniji imaju priliku osvojiti i bogate poklon pakete!

Sve je u znaku Božića

image
FOTO: DANKO ŠIMUNOVIć
image
FOTO: DANKO ŠIMUNOVIć
image
FOTO: DANKO ŠIMUNOVIć

Čarolija u Designer Outletu Croatia se ne zaustavlja na blagdanskom sadržaju i božićnim aktivnostima. U aktualnoj zimskoj ponudi možete pronaći stylish fashion komade u kojima ćete uživati ove sezone, a koji su ujedno i idealan poklon za Božić. Topli džemperi, kaputi, jakne i čizme su must have u zimskim mjesecima, a vaši omiljeni brandovi u svojoj ponudi imaju komade za savršeni zimski look.

Naravno, blagdane volimo provoditi u toplini svoga doma i zato u Designer Outletu Croatia možete pronaći cozy pidžame i proizvode za njegu kože u kojima će uživati cijela obitelj. Naravno da nisu izostavljeni ni oni koji se pripremaju za nezaboravnu novogodišnju noć, a koji na raspolaganju imaju široki make-up asortiman, nakit, modne dodatke i obuću u glitter ili metalik izdanju zbog kojih će plijeniti poglede mnogih.

Što nakon shoppinga?

image
FOTO: DANKO ŠIMUNOVIć
image
FOTO: DANKO ŠIMUNOVIć
image
FOTO: DANKO ŠIMUNOVIć
image
FOTO: DANKO ŠIMUNOVIć

Predah od božićnog shoppinga potražite na klizalištu outleta svakim radnim danom, vikendom i neradnim nedjeljama od 10 do 21 sat, a cijena ulaznice i najma klizaljki je 3,25 eura. Dobra vijest je da možete biti nagrađeni za dobar shopping jer svaki kupac koji potroši minimalno 70 eura, dobiva besplatnu ulaznicu za klizanje u centru! Ova akcija traje do 08.01.2024. ili do isteka zaliha, a na vama je samo da u Info centru predočite račun o kupnji i uživate u omiljenoj zimskoj aktivnosti.

Vrijeme je za darivanje

Nakon uživanja u blagdanskoj gastro ponudi i klizanju probudite svoju kreativnost sudjelovanjem u nagradnom natječaju Designer Outleta Croatia. Do 25. prosinca napišite pismo Djedu Božićnjaku i izrazite svoje ovogodišnje želje jer najkreativnija pisma imaju priliku osvojiti bogate poklon pakete pripremljene s posebnom pažnjom i ljubavlju. Na vama je samo da račun od minimalno 50 eura potrošenih u centru predočite u Info centru, preuzmete pristupnicu, odgovorite na kreativno pitanje i ubacite ju u sandučić Djeda Božićnjaka.

Troje najkreativnijih osvaja poklon pakete koje su pripremili brandovi: BOSS voucher za jedan artikl po izboru, GAP voucher za tri artikla po izboru, Replay torba, Fashion&Friends pulover Tommy Hilfiger, Guess torbica, Lacoste kapa i šal, Sport Vision voucheri ukupne vrijednosti 210 eura, Douglas beauty paketi, s.Oliver voucher 70 eura te Desigual pulover.

Ove zime Designer Outlet Croatia vas poziva da doživite pravu čaroliju blagdana, gdje se shopping iskustvo pretvara u druženje s obitelji, stvaranje uspomena i uživanje u božićnim aktivnostima. Posjetite idealnu destinaciju za božićni shopping i iskoristite zimsku ponudu top brandova, a shopping inspiraciju za blagdane potražite u nastavku:

image

Karl Lagerfeld ženska jakna, XYZ - 371,53 € (2.790,29 kn)/Puma ženska jakna - 61,60 € (463,84 kn)/Hugo Boss ženska vesta s kapuljačom - 118,30 € (891,33 kn)/GANT ženski kardigan - 210,00 € (1.582,25 kn)
Superdry ženska majica, Fashion&Friends - 29,70 € (223,77 kn)/Lacoste muški pulover - 78,40 € (590,71 kn)/United Colors of Benetton dječja vesta - 28,67 € (216,01 kn)/Calzedonia muška pidžama– 32,00 € (241,10 kn)/Yamamay ženski kimono– 41,96 € (316,15 kn)/Lisca grudnjak– 31,74 € (239,15 kn)/Lisca gaćice – 16,74 € (126,13 kn)/Polo Ralph Lauren šal, Five Star Fashion – 70,00 € (527,42 kn)
Pierre Cardin deka, Family Posteljine & više – 98,69 € (743,58 kn)/Calzedonia ženske papuče – 10,60 € (79,87 kn)/Rowenta rotaciona četka za kosu, Home&Cook – 56,80 € (427,96 kn)/Timberland muški novčanik – 27,45 € (206,82 kn)

PROMO

Toplo se odjenite, okupite svoje najdraže i budite dio čarobne zimske priče u Designer Outletu Croatia. Uz odličan blagdanski shopping, uživat ćete u nezaboravnim zimskim aktivnostima i stvarati trenutke za pamćenje.

Linker
24. travanj 2024 09:32