#Nekljetotraje

Vratio se Food Truck Festival: Očekuje nas dosad najjači koncertni progam

Od 25. kolovoza do 11. rujna 2022. godine na jezeru Jarun vladat će sjajni koncerti, ukusna streetfood hrana, šarena pića i ‘photo zone‘ koje će osvajati Instagram, jer u grad se vraća Food Truck festival!

Čast da otvori prvi hrvatski festival na kotačima u četvrtak 25. kolovoza pripala je Šajeti, a svi su dobrodošli na otvorenje koje će označiti početak festivala čija će atmosfera i ove godine osvojiti posjetitelje.

image
PRESS

Food Truck u svom novom izdanju od 25. kolovoza do 11. rujna predstavlja do sada najjači glazbeni koncertni program s početkom u 20 sati:

  • 25. 8. ŠAJETA
  • 26. 8. VIVA ELVIS! Swingersi sviraju Kralja - tribute to Elvis Presley
  • 2. 9. SCIFIDELITY ORCHESTRA
  • 3. 9. LAURAKOJAPJEVA OLIVERA
  • 7. 9. TRIBUTE TO MIRO VIDOVIĆ - MORRIS STUDIO ALL STARS LIVE
  • 9. 9. DENIS & DENIS
  • 10. 9. YOGI LONICH TRIO

Najljepši pogled i zalasci sunca zagrebačkog Jaruna već je dobro znana kulisa ovog festivala.

image
DORA SARIC PRESS

Prepoznatljive tematske zone, šarena scenografija i festivalski šušur obilježit će kraj ljeta i povratak u Zagreb. Dobro je poznato da na zagrebačko more, dolazi svatko željan sjajnih koncerata, dobrog druženja, još boljih fotografija i uživanja u iću i piću. A ove godine gastro doživljaj bit će još posebniji uz streetfood delicije i zalogaje sa restorana na kotačima za kojima se uvijek stoji u redu, Food Truck festival ugošćuje INA - Fresh Corner uz vrući roštilj, Fumo Santo riječki kraljevi street food scene, Cromaris sa svježim ribljim specijalitetima, Picnic - trenutno najslasniji street food kamion u Hrvatskoj, Mrav uz posebno spremljene burgere i Dubrava Food Makers kojima će ovo biti premijerno festivalsko predstavljanje. U slatkom korneru za sve sladokusce svoje slastice će posluživati Nadine fritule i palačinke, te Pri Suncu sa zanatskim sladoledima koji će premijerno na Food Truck Ferstivalu predstaviti svoj sladoled na štapiću.

image
PRIZMA01 PRESS

Na ovom omiljenom zagrebačkom festivalu pod novim sloganom #Nekljetotraje uživat će baš svatko, jer nastupi poznatih DJ-a, koncerti, odlična gastronomska ponuda i posebna atmosfera jarunske oaze garantiraju dobar provod.

Sva događanja i koncerti na Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a festival je otvoren za posjetitelje tijekom cijelog tjedna - radnim danima od 16, dok vikendom od 12 sati.

01 - Modified: 2022-08-24 14:30:00 - Feat.: 0 - Title: Najbolja pozivnica: Najs buvljak na jednoj od najcool novih terasa u gradu 02 - Modified: 2022-08-31 16:00:00 - Feat.: 0 - Title: Rujan u znaku dobre glazbe: Peti Kupe dovodi cijelu ‘vojsku‘ odličnih izvođača
01 - Modified: 2022-08-24 14:30:00 - Feat.: 0 - Title: Najbolja pozivnica: Najs buvljak na jednoj od najcool novih terasa u gradu 02 - Modified: 2022-08-31 16:00:00 - Feat.: 0 - Title: Rujan u znaku dobre glazbe: Peti Kupe dovodi cijelu ‘vojsku‘ odličnih izvođača
Linker
27. studeni 2022 21:34