Jedva čekamo

Stiže ‘Slumberland‘: Momou ćemo gledati u najkomičnijoj ulozi do sada

U novom filmu slavni glumac utjelovit će simpatičnog Flipa koji će se potpuno neočekivano otisnuti na avanturu života.

Nadolazeći Netflixov film Slumberland, u kojem će uživati i djeca, prava je avantura u kojoj glavnu ulogu igra Jason Momoa. Omiljeni glumac mnogih žena igrat će ekscentričnog odmetnika Flipa koji kreće u potragu za blagom "svijetu snova" dok pomaže mladoj Nemi (Marlow Barkley) da se ponovno ujedini sa svojim pokojnim ocem.

"Dobro došla u moj svijet, mala! Slumberland, svijet snova", Flip govori Nemi dok traže blago koje im omogućuje da "požele što god žele ovdje u Zemlji snova". Flip je nekada davno bio partner Neminog oca Nema, ali nakon što on pogine u oluji, Nema mora živjeti sa svojim ujakom. Utjehu potom pronalazi u svojim snovima.

Nakon što ode na spavanje, njezino plišano prase oživi, ​​a krevetu izrastu noge kojima odšeta u more i odvede Nemu u Zemlju snova. Inače, film se temelji na stripu Mali Nemo u Zemlji snova.

image

Jason Momoa i Marlow Barkley na setu filma.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Moram vam reći da mi je ova uloga doista otključala mnoge stvari. Film sam gledao sa svojom djecom i s Marlow i njezinom obitelji. Čudno je kad plačeš gledajući svoje stvari. Oduševilo me i bio sam tako emotivan. Ova mi je uloga jednostavno omogućila da budem slobodan, a lik je tako zabavan", ispričao je glumac za People. Momoa je također objasnio kako održava kontakt sa svojim unutarnjim djetetom, koje u filmu predstavlja upravo Flip.

"Postao sam glumac. Ne mogu se izvući iz toga. Pokušavam biti odrastao što je više moguće. Ali istina je da se jednostavno volim igrati i zabavno je biti kreativan i koristiti svoju maštu. Moja me djeca održavaju mladim", rekao je Momoa, koji je otac 15-godišnje Lole Iolani i trinaest i pol godišnjeg Nakoa-Wolfa Manakauapoa.

"Slumberland" će se premijerno prikazati na Netflixu 18. studenog.

Linker
12. travanj 2024 11:31